Διαφήμιση
Τρίτη, 08 Μάιος 2007 14:26

Η Δυναμό Μόσχας με Outline στο νέο της γήπεδο

{p|1626||u|}Μιας και είναι άκρως μπασκετικές οι μέρες που διανύουμε, η παρακάτω είδηση είναι εντός κλίματος. Η Outline λοιπόν ‘μπήκε’ στο νέο κλειστό της Δυναμό Μόσχας~~~

Η Δυναμό, η διάσημη ομάδα της Ρωσικής πρωτεύουσας απέκτησε πριν από λίγους μήνες ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο αμιγώς μπασκετικό. Πρόκειται για το "Krylatskoe" Basketball Sport Palace στο οποίο τοποθετήθηκαν ήδη ηχεία της Outline τα οποία αποτελούν τη μόνιμη ηχητική εγκατάσταση του σταδίου. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν 12 συστήματα point source Doppia II A 9075 σε οδήγηση τριενίσχυσης και 32 δίδρομα IS 6T για την επίτευξη της επιθυμητής καταληπτότητας, σ’ έναν δύσκολο χώρο όπως είναι μια μπασκετική αρένα. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με πέντε τελικούς ενισχυτές T4, τρεις T44 και τρεις επεξεργαστές Genius 26 της Outline.

Χάρη στους 3 DSP Genius 26, κάθε ζεύγος Doppia (και φυσικά και οι 32 καμπίνες IS) μπορούν να οδηγηθούν είτε στερεοφωνικά, είτε ανεξάρτητα, προκειμένου το σύστημα να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις διαφορετικές ηχητικές ανάγκες του γηπέδου, το οποίο εκτός από ναός του μπάσκετ της Δυναμό, θα φιλοξενεί και μια σειρά από διαφορετικά event.

Το ηχητικό και φωτιστικό σύστημα προμήθευσε στο χώρο η εταιρεία Koemart, ενώ η εγκατάσταση και η ρύθμιση του συστήματος έλαβε χώρα από την εταιρεία Studitech, αντιπρόσωπο της Outline στη Μόσχα.  

{b|Mega Event
τηλ.:210-95.37.273
http://www.outline.it/}


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση