Διαφήμιση
Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2024 14:59

Οι λύσεις της NETGEAR AV

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τις προϊοντικές λύσεις της NETGEAR AV…

Δελτίο Τύπου - Audio & Vision
«H NETGEAR AV είναι αφοσιωμένη στην παροχή των καλύτερων, στην κατηγορία τους, λύσεων networking για εμπορικές, οικιακές  αλλά και Audio Visual αγορές. Η εμπειρία της NETGEAR ξεκινά με μια πολυποίκιλη σειρά προϊόντων που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις.

Οι λύσεις Pro AV της NETGEAR είναι ειδικά σχεδιασμένες για AV over IP με έτοιμη υποστήριξη για κάθε δικτυακή λύση AV. Με τα σημεία πρόσβασης Pro Wi-Fi, μπορείτε να βασιστείτε σε μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση, ακόμη και σε high density περιβάλλοντα.

Από την κορυφαία σειρά προϊόντων της και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και υποστήριξη, η υπόσχεση της NETGEAR είναι να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις απαιτήσεις των εμπορικών συνεργατών της σε κάθε στάδιο της αναπτυξιακής τους πορείας. Επι προσθέτως, παρέχει σταθερά τις καλύτερες λύσεις networking για την επαγγελματική αγορά AV.

Pro AV Product Solutions

SWITCHES
Η ιδιαιτερότητα των switches της NETGEAR AV είναι ότι περιέχουν προ εγκατεστημένα πρωτόκολλα ήχου και εικόνας όπως SMPTE, Dante, RAVENNA, NDI, IPMX, SRTALLIANCE και MILAN AVB.  Ο χρήστης απλά επιλέγει το πρωτόκολλο που επιθυμεί για τις θύρες που τον ενδιαφέρουν μέσα από τον controller NETGEAR ENGAGE και το switch είναι έτοιμο προς χρήση!
Επίσης διαθέτουν και νέες δυνατότητες (Auto – Trunk, Auto – Lag, NETGEAR IGMP Plus™) οι οποίες διευκολύνουν περαιτέρω την εγκατάσταση και λειτουργία τους.

M4250 Managed Switches
Τα switches της σειράς M4250 είναι κατασκευασμένα για απαιτήσεις 1G AV over IP ανά θύρα και έχουν σχεδιαστεί για καθαρή ενσωμάτωση με τον παραδοσιακό εξοπλισμό AV που τοποθετείται σε rack. Προσφέρουν ευέλικτη εγκατάσταση με θύρες στο πίσω ή στο μπροστά μέρος μαζί με επιλογές παροχής τροφοδοσίας PoE, PoE+, PoE++ (από 110 έως 2880W) καθώς και θύρες SFP 10G ανά μοντέλο.

M4300 Managed Switches
Η σειρά M4300 της NETGEAR με πλήρως διαχειρίσιμα switches με θύρες από 1G έως 10G έχει σχεδιαστεί για κάθε εγκατάσταση AV over IP. Διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών και δυνατοτήτων για να ταιριάζει σε κάθε εφαρμογή. Η σειρά παρέχει High Availability, Multi-resiliency, PVST+ Interoperability, Link Dependency και πολλα άλλα.

M4350 Managed Switches
Η σειρά M4350 των πλήρως διαχειρίσιμων Switches με θύρες από 1G έως 100G. Τα modular power supplies σε επιλεγμένα μοντέλα εξασφαλίζουν αξιοπιστία καθώς και ότι θα μπορούν να καλύψουν με ευκολία ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον. Διαθέτει AV over IP out of the box, γρήγορη, εύκολη διαμόρφωση GUI για επαγγελματίες AV και αθόρυβη λειτουργία για περιβάλλοντα όπου αυτό απαιτείται.

M4500 Managed Switches
Τα Switches M4500 παρέχουν την απαιτούμενη ισχύ με ρυθμό μετάδοσης έως και 100G. Και για AV over IP, είναι ρυθμισμένα να λειτουργούν out of the box. Διαθέτουν Power and fan redundancy και μπορούν να υποστηρίξουν εκατοντάδες τερματικά σημεία AV over IP.

ROUTERS
Pro Router
Ο NETGEAR PR460X 10G/Multi-Gigabit Dual-WAN Pro Router έρχεται με συνδρομή 4 χρόνων  Insight Cloud Management NETGEAR INSIGHT REMOTE MANAGEMENT. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα διαχείρισης τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω του Cloud ώστε να έχετε απλό αλλά ισχυρό έλεγχο του δικτύου σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

ACCESS POINTS
Pro WiFi Access Points
Αποκτήστε ισχυρή και αξιόπιστη ασύρματη WiFi 6 συνδεσιμότητα για όλες τις συσκευές σας, ακόμη και σε περιβάλλοντα high density. Διαθέτουν απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του NETGEAR Insight, μαζί με ενσωματωμένη απλοποιημένη ασφάλεια business level για να είστε ήσυχοι. Περιλαμβάνουν 4 χρόνια συνδρομής NETGEAR Insight και NETGEAR ProSupport OnCall 24x7 Service Pack.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της NETGEAR AV είναι διαθέσιμα από την AUDIO & VISION...

Επαφή
AUDIO & VISION

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση