Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 01:11

30 χρόνια Capture

Η Capture γιόρτασε τα 30 χρόνια της στην Prolight+sound 2024 με την ολοκαίνουργια έκδοση του Capture 2024 να έχει κυκλοφορήσει λίγες μέρες πρίν την έκθεση και να παρουσιάζεται επίσημα εδώ στη Φρανκφούρτη.
Η εν λόγω φετινή έκδοση διαθέτει διάφορες νέες δυνατότητες με σημαντικότερες εξ αυτών τα animated assets τα οποία φτιάχνει η Αναστασία, η νέα designer της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο, ενώ άλλαξε και ο τρόπος που δουλεύουν οι άδειες με τους χρήστες πλέον να μπορούν να ξεκλειδώνουν οι ίδιοι τους υπολογιστές τους, καθώς είχαν πάντα μια άδεια με δυο θέσεις, ενώ τώρα μπορούν να μετακινούνται και να μεταφέρουν μόνοι τους τις άδειες αν αλλάζουν υπολογιστές κλπ.

Άλλες δυνατότητες της νέας έκδοσης μεταξύ άλλων είναι ότι μπορείς να φέρεις αρχεία και φωτογραφίες και να τα κάνεις scale, ενώ τα reports μπορούν να βγούν στα plots και στις σκηνές.

Ο Βαγγέλης Μανώλης της Capture, που τον συναντήσαμε στο booth της εταιρίας, μας είπε ότι η πρώτη δεκαετία ήταν πιο αργή και πιο ήσυχη, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια ‘πάτησαν γκάζι’ καθώς γνώριζαν ακριβώς τι να κάνουν και πως να κινηθούν. Ο Βαγγέλης δήλωσε επίσης ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα που έχουν συστήσει και από τα στελέχη που την αποτελούν, ενώ όπως ανέφερε στα άμεσα σχέδιά τους είναι να προσθέσουν ακόμα δυο ειδικότητες.

Οσον αφορά το μέλλον, μας δήλωσε ότι η ‘εκπαίδευση είναι το μέλλον’ και εκεί θα εστιάσουν ακόμα περισσότερο και ακόμα πιο οργανωμένα.

Το εορταστικό πάρτυ της εταιρίας για τα 30 χρόνια Capture πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα της έκθεσης και είχε πολλούς συνεργάτες και users του προγράμματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο booth της εταιρίας είδαμε ακόμα μια Ελληνική προσθήκη, τον γνώριμο σε όλους μας Βαγγέλη Δεληβασίλη στον οποίο και ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία με την ομάδα της Capture.

Για την Ελληνική αγορά, περισσότερες πληροφορίες για το Capture θα σας δώσουν στην PA Solutions, όπου διεξάγονται και τα εκπαιδευτικά προγράμματα…

Επαφή
PA Solutions


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση