Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 22:12

Η Flexa Sensors στην PA SOLUTIONS

Από την PA SOLUTIONS ανακοινώθηκε η αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Ιταλικής Flexa Sensors για τη χώρα μας…

PA
SOLUTIONS – Δελτίο Τύπου
«Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Flexa Sensors, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά. Η Flexa Sensors έχει ως στόχο να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ασύρματους αισθητήρες για τους τομείς του θεάματος, των εμπορικών εκθέσεων, καθώς και των επιχειρήσεων.

Tα τελευταία χρόνια η εισαγωγή της LED τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τον πιο περίπλοκο σχεδιασμό των σκηνικών, έχει αυξήσει δραματικά την πολυπλοκότητα των διοργανώσεων. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για real time παρακολούθηση είναι σημαντική ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διεξαγωγή. Χωρίς την χρήση αισθητήρων, είναι αδύνατον να υπολογιστεί ακριβώς η διανομή ωφέλιμου φορτίου και πως επηρεάζεται κατά την λειτουργία, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε περίπτωση που υπάρξει κάποια μη επιθυμητή αλλαγή.

Μέσω των προϊόντων της Flexa Sensors, εξάγονται δεδομένα για την ασφάλεια και για πολλές άλλες παραμέτρους, που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που έχει ο διαχειριστής μιας διοργάνωσης, ενώνοντας δεδομένα και συστήματα που μέχρι στιγμής ήταν ξεχωριστά.

Η Flexa Sensors αποτελεί ένα κοινό project της Conset srl και της Area Four Industries srl, Η Conset (Concept for the Set) σχεδιάζει προϊόντα και συστήματα για την βιομηχανία του θεάματος. Η μοντέρνα επιχειρησιακή δομή της εταιρείας της επιτρέπει να επικεντρώνεται στα προϊόντα της, διαθέτοντας μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό και συνδυάζοντας συστήματα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Η Area Four Industries (A4I) αποτελείται από ένα γκρουπ εταιρειών με επίκεντρο τους τομείς του θεάματος, των εμπορικών εκθέσεων και των επιχειρήσεων παγκοσμίως, με εξειδίκευση στο trussing & rigging.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση