Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 12:14

Η Vokkero στην Omikron Electronics

Η Omikron Electronics ανακοίνωσε την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Γαλλικής εταιρίας Vokkero για την Ελληνική αγορά. 
Η Vokkero κατασκευάζεται εξολοκλήρου στη Γαλλία και ειδικεύεται στην κατασκευή ασύρματων συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για απαιτητικές εφαρμογές στους τομείς του pro audio του αθλητισμού, του security, και της ευρύτερης βιομηχανίας γενικώς, αλλά και κάθε άλλου τομέα που απαιτεί αξιόπιστη και απροβλημάτιστη ενδοεπικοινωνία.

Όσον αφορά τον τομέα του αθλητισμού, τα συστήματα της Vokkero αποτελούν τα επίσημα συστήματα ενδοεπικοινωνίας των ρέφερι ποδοσφαίρου (FIFA) σε όλο τον κόσμο, και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της VAR (Video Assistant Referee) επικοινωνίας. Χρησιμοποιούνται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις καθώς και στην Ευρωπαική και παγκόσμια λίγκα (φυσικά, χρησιμοποιήθηκαν και στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ρωσίας και στο επόμενο στο Κατάρ το 2022). 
Η Vokkero βεβαίως δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, καθώς εξοπλίζει τους ρέφερι σε πολλές επίσημες αθλητικές λίγκες όπως του ράγκμπι του μπάσκετ, του χόκεϋ, του Αμερικάνικου football κλπ, ενώ στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται επίσημα και στα πρωταθλήματα NFL από το 2014.
Το 2018 η Vokkero παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων που υποστηρίζουν τους κόουτς του Αμερικάνικου football καθώς  και όλο το τεχνικό και ιατρικό stuff σε αθλήματα όπως: football, rugby and ice hockey.

Φυσικά, τα προϊόντα της Vokkero ‘σκοράρουν’ και εκτός αθλητικών διοργανώσεων, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και στον απαιτητικό κλάδο του pro audio, μιας και αποτελούν αξιόπιστα συστήματα, εύκολα στη χρήση και στη λειτουργία τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα και υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης.

Η Vokkero δεν χρησιμοποιεί και ούτε απαιτεί rackmount συσκευές ή κεραίες για τη λειτουργία των συσκευών προσφέροντας μία μοναδική δυνατότητα φορητότητας (χρήση σε κίνηση με ταχύτητα, π.χ. μεταξύ αυτοκινήτων, ποδηλάτων κτλ.) καθώς κάθε μονάδα είναι πομποδέκτης με εμβέλεια έως 1.2km από την επόμενη φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας. Οι συσκευές είναι heavy duty αντοχής και βάρους μόνο 190γρ (με τη μπαταρία) ενώ λειτουργούν σε επιλεγόμενη UHF (royalty free) μπάντα με δυνατότητα χρήσης σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (EU1-EU10). Προσφέρει μοναδική πιστότητα επικοινωνίας 16KHz (audio frequency range) ενώ η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας Λιθίου είναι 12 ωρών και με μέγιστο χρόνο επαναφόρτισης 4 ωρών ενώ σε μία ώρα φορτίζει το 50% (fast charge) της μπαταρίας. Το σύστημα προγραμματίζεται σε λιγότερα από 2 δευτερόλεπτα και διαθέτει 3 ξεχωριστά Group (Grp1-3) επικοινωνίας επιπρόσθετα του Grp0 που μπορεί να ακούει και να μιλάει σε όλα τα Groups. Η επικοινωνία είναι απολύτως ασφαλής καθώς διαθέτει AES 128bit Encryption. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής μονάδας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με κινητό (για να μη χάνεται την επικοινωνία με τους αγαπημένους σας κατά τις ώρες εργασίας).

Περισσότερες πληροφορίες για διαθεσιμότητες, τιμές κλπ, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση