Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:54

Η Alpha Acoustiki στη Music World Expo 2016

Η Alpha Acoustiki είναι εξειδικευμένη στην επίλυση προβλημάτων αντικραδασμικής προστασίας, ηχομονωτικών επεμβάσεων, ακουστικής χώρου και δομικής ηχοπροστασίας. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε όλο τον κόσμο, ενώ η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών της εταιρίας είναι υπεύθυνη για την έρευνα – ανάπτυξη και σχεδιασμό νέων προϊόντων που μπορούν να καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες αντικραδασμικής προστασίας. 

Στα πλαίσια της έκθεσης Εκθεσης Music World Expo 2016 η εταιρία παρουσίασε ηχοαπορροφητικά πάνελ, διαχυτές, μπασοπαγίδες και όλη τη σειρά των Ελληνικών προϊόντων Acousonics (που δημιούργησε η εταιρία σε συνεργασία με την Athens Pro Audio). 
Τα ηχοαπορροφητικά προϊόντα Acousonics είναι ένα νέο brand και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ήταν ένα από τα ελάχιστα «Made in Greece» προϊόντα της έκθεσης. Η Acousonics ειδικεύεται στην ακουστική βελτίωση χώρων διαθέτοντας στη γκάμα της καινοτόμα και χρηστικά προιόντα που απευθύνονται σε μουσικούς, ηχολήπτες, Home Studios & Studios αλλά και σε χαιφιντελίστες, καλύπτοντας μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών.

Παρουσιάστηκε επίσης η νέα σειρά προϊόντων ακουστικής βελτίωση POLYFON. Tα POLYFON αποτελούν μία καινοτόμα σειρά προϊόντων ακουστικής βελτίωσης που έχουν τα παρακάτω κύρια χαρακτηριστικά: Απορροφητικών προϊόντων, Διαχυτικών προϊόντων, Απορρόφηση χαμηλών συχνοτήτων.
Επίσης τα προϊόντα POLYFON διαθέτουν άκρως εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν εύκολα να προσφέρουν μεταβλητή ακουστική όπως το POLYFON-S που με την προσθήκη μία ειδικά διαμορφωμένης ηχητικής μεμβράνης μπορούν να ενισχύσουν την απορρόφηση σε χαμηλότερες συχνότητες από 125 έως 500 Hz και να περιορίσουν την απορρόφηση σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες (630 – 4000 Ηz) αυξάνοντας παράλληλα την διάχυση. Τα κύρια πλεονεκτήματα της σειράς προϊόντων POLYFON είναι ότι προσφέρουν ηχο-απορρόφηση σε ένα εύρη φάσμα ακουστικών συχνοτήτων, μεταβλητή ακουστική, ευκολία τοποθέτησης, χαμηλό κόστος.

Επαφή
Acousonics
Alpha Acoustiki


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση