Διαφήμιση
Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2015 00:03

Naxpro-truss, Bullstage και Riggatec στη DigiKal

H εταιρία DigiKal που εδρεύει στο Βόλο, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τις εταιρίες Naxpro-truss, Bullstage και Riggatec, των οποίων τα προϊόντα θα αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τις παραπάνω εταιρίες και μερικά από τα χαρακτηριστικότερα προϊόντα τους….

Naxpro-truss
Η Γερμανική Naxpro-truss ειδικεύεται στις τράσσες κάθε είδους, αλλά και σε έτοιμες προτάσεις και λύσεις για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, όπως εκθεσιακά περίπτερα, roofs, supports και πολλές άλλες έτοιμες ή εύκολα υλοποιήσιμες λύσεις για κάθε κατασκευή.
Στα προιόντα της εταιρίας περιλαμβάνεται και η σειρά Black Label με τις μαύρες σε φινίρισμα αλουμινένιες τράσες, αλλά και οι πολλές έτοιμες και υψηλής αισθητικής λύσεις που έχει να προτείνει η εταιρία όσον αφορά εκθεσιακά περίπτερα και promo κατασκευές και τις οποίες θα βρείτε στο site της. Εξίσου σημαντικό είναι το στοιχείο της απόλυτης συμβατότητας που υποστηρίζουν οι τράσες της Naxpro-truss με τις τράσες και τα συστήματα όλων των γνωστών κατασκευαστών.

Bullstage
Η Bullstage είναι επίσης Γερμανική εταιρία και ειδικεύεται στην κατασκευή εξεδρών. Το κάθε τμήμα της εξέδρας, διαθέτει δεσίματα για την επίτευξη μηδενικής ταλάντωσης και ακόμα μεγαλύτερης αντοχής στο βάρος, την ίδια στιγμή που το δικό της βάρος έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Riggatec
H Riggatec έχει ειδίκευση στα hooks, στα rigging εξαρτήματα και παρελκόμενα, καθώς και στα εργαλεία. Η εταιρία προσφέρει hooks, σφιγκτήρες και διπλό σφιγκτήρες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και τύπους,επείσης διαθέτει ιμάντες, κρίκους αλυσίδας, αγκίστρια, συρματόσχοιχα ασφαλείας και πολλά άλλα χρήσιμα rigging εξαρτήματα για κάθε εφαρμογή.
Και οι τρείς εταιρίες είναι Γερμανικές και μέλη του LTT γκρούπ, ενώ τα προϊόντα τους συγκεντρώνουν έναν αρκετά υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση. Παράλληλα, το γεγονός και μόνο ότι πρόκειται για Γερμανικές εταιρίες εξασφαλίζει την υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων και τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που πληρούν. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα όλων των παραπάνω εταιριών, για τη διαθεσιμότητά τους και τις τιμές τους, θα σας δώσουν στην εταιρία DigiKal που εδρεύει στο Βόλο.

Επαφή
DigiKal
Tel & Fax : +30 24210 20581

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση