Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 10:37

«Μετρητική» συνεργασία Meyer Sound και NTi

Η Meyer Sound Laboratories και η NTi Audio AG ανακοίνωσαν μια νέα μετρητική εφαρμογή που αφορά κινηματογραφικές αίθουσες και εγκαταστάσεις, μέσω του γνωστού φορητού handheld audio & acoustics analyzer της NTi.
Πλέον, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δυο εταιριών, οι τεχνικοί πολυκαναλικών κιν/φικών συστημάτων θα έχουν μια νέα αναφορά υψηλής ακρίβειας στις μετρήσεις τους προκειμένου να καλιμπράρουν και να σετάρουν σωστά ένα πλήρες cinema sound σύστημα με τη βοήθεια ενός γνωστού, εύχρηστου και φορητού εργαλείου, όπως το analyzer της NTi.
Η νέα λειτουργία cinema meter option της μονάδας, συνδυάζει ένα νέο software ‘πακέτο’ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα test από τη Meyer Sound προκειμένου να ‘κουρδιστεί’ σωστά ένα πολυκάναλο ηχητικό σύστημα κινηματογράφου. Όλα τα εξειδικευμένα Test signals μπορούν να ‘τρέξουν’ είτε μέσω του συστήματος, είτε μέσω της γεννήτριας, NTi MR-PRO generator, της φορητής συσκευής. 

Ο ίδιος ο John Meyer αναφερόμενος στη μονάδα, ανέφερε ότι ο θεμελιώδης στόχος των συστημάτων EXP cinema audio της εταιρίας του είναι η επίτευξη σχεδόν απόλυτης γραμμικότητας αναπαραγωγής και το τελικό calibration είναι ιδιαίτερα κρίσιμο προκειμένου να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Πράλληλα, τόνισε ότι πλέον οι τεχνικοί έχουν στη διάθεσή τους ένα αξιόπιστο και φθηνό εργαλείο προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την επίτευξη της βέλτιστης αναπαραγωγής. Η νέα μονάδα είναι ήδη διαθέσιμη από αυτό το μήνα και θα μπορεί κανείς είτε να αγοράσει τη νέα XL2 έκδοση, είτε να αναβαθμίσει την ήδη υπάρχουσα μονάδα της NTi Audio που διαθέτει...

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση