Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2012 13:42

8 Νέοι ‘παίκτες’ Dante με 13 νέα προϊόντα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lee Ellison, CEO της Audinate, «μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα Dante παρουσιάστηκαν και φέτος, γεγονός που πιστοποιεί ότι η αγορά υπαγορεύει την προτίμησή της όσον αφορά τα πρωτόκολλα δικτύωσης και το Dante φαίνεται να είναι η απάντηση». 

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα νέα συμβατά με Dante προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης.

1. Yamaha Commercial Audio – Οι νέες ψηφιακές κονσόλες της σειράς CL Series της Yamaha είναι πλήρως συμβατές με το πρωτοκόλλο Dante.

2. Symetrix - SymNet Edge

3. Soundcraft – Διεύρυνε τη σειρά των digital audio transport option cards για τις σειρές Vi, Si Compact και Si1/2/3 series των ψηφιακών της μίξερ ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί ότι οι νέες  Dante κάρτες δικτύου θα είναι συμβατές με όλα τα παραπάνω μίξερ.

4. Nexo - NXDT104 Dante audio plug-in κάρτα για τις μονάδες NXAMP.

5. AuviTran – Ανακοίνωσε την συμβατότητα με την τεχνολογία Dante στη σειρά των Audio Toolbox της.

6. JoeCo Limited – Η σειρά BlackBox που περιλαμβάνει multi-channel live audio recorders περιλαμβάνει πλέον και το νέο Blackbox BBR64-DANTE Recorderπου μπορεί να ηχογραφήσει και να αναπαράγει έως 64 κανάλια…

7. Four Audio – Ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου DBO1 ενός Dante enabled box με 8 αναλογικά κανάλια εξόδου που επιτρέπει στο χρήστη να πάει από Dante σε αναλογικό σήμα μέσω ενός μικρού 1U box που λειτουργεί αυτόματα όταν συνδεθεί σε δίκτυο Dante.

8. TEQSAS – Ανακοίνωσε το νέο Dante AES breakout module για την οικογένεια cyberTEQ - m- που περιλαμβάνει interconnect εφαρμογές ψηφιακού audio.

Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση