Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 11:43

Η Μetron στο Παλλάς με Χ. Αλεξίου - Δ. Γαλάνη

Η εταιρία Μetron έχει εγκαταστήσει τις κλιμακωτές εξέδρες της Mikkou Stage στη σκηνή του Παλλάς, προσαρμόζοντάς τες πλήρως στις σκηνικές ανάγκες των κοινών εμφανίσεων της Χάρις Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνης, που συνεχίζονται έως τις 18 Μαρτίου, καθώς πήραν παράταση μετά την τεράστια επιτυχία και τη ζήτηση των εισιτηρίων από το κοινό.
Η συνάντηση που έχει τίτλο ..."Σε μπλε βελούδο" αποτελεί ήδη το πλέον σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού χειμώνα, με τις δυο ερμηνεύτριες να επιλέγουν όλα τα τραγούδια – σταθμούς της μακρόχρονης καριέρας τους. 

Δελτίο Τύπου - Μetron
«Θέατρο Παλλάς, Γαλάνη – Αλεξίου. Στην φαντασμαγορική αυτή συνάντηση των δυο μεγάλων κυριών του Ελληνικού τραγουδιού στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, η Metron είναι παρούσα με τις κλιμακωτές της εξέδρες.
Την κατασκευή αποτελούν εξέδρες σε διαστάσεις 200x100, 100x100, καθώς και εξέδρες ειδικής παραγγελίας σε σχήμα τραπεζίου, όλες κατασκευασμένες από την Mikkou Stage, την πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρία που συνδυάζει όλους τους τύπους εξέδρας σ’ έναν και ικανοποιεί τα πιο σύνθετα είδη σκηνικών κατασκευών στο χώρο του event».
Περισσότερες πληροφορίες για τις εξέδρες της Μetron θα σας δώσουν στην εταιρία Μetron.

Επαφή
Μetron

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση