Διαφήμιση
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2012 23:44

Η σειρά opticalCON της Neutrik

Η Neutrik με τη δημιουργία της σειράς οπτικών ινών opticalCON έλυσε πολλά προβλήματα που υπήρχαν στις οπτικές ίνες για φορητή χρήση όπως η αξιοπιστία, η εφαρμογή, η υψηλή αντοχή για εξωτερική χρήση και η δυνατότητα εύκολου καθαρισμού. Εξ’ αρχής, η σειρά opticalCON, έλαβε θετικά σχόλια και προτιμήθηκε από τους Broadcasters και τις εταιρείες rental σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρείας Neutrik είναι οι οπτικές ίνες opticalCON να αποτελέσουν βιομηχανικό standard για φορητές εφαρμογές indoor & outdoor.

Οι πτικές ίνες opticalCON βασίζονται στους LC-Duplex συνδετήρες αλλά εξαλείφουν τις εγγενείς αδυναμίες τους, διασφαλίζοντας μία ασφαλή και ανθεκτική σύνδεση προστατευμένη από τη σκόνη. Η εξασφαλισμένη συμβατότητα με βύσματα LC, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, προσφέρει τη δυνατότητα στους εγκαταστάτες να χρησιμοποιήσουν τα υψηλής ποιότητας και αντοχής opticalCON καλώδια ή πιο οικονομικά ποιοτικά καλώδια ανάλογα με τις ανάγκες του project. Τα opticalCON DUO χρησιμοποιούνται κατά βάση για σύνδεση ηχητικού εξοπλισμού, φωτιστικού εξοπλισμού και εφαρμογών video. Συνήθως περιλαμβάνουν μεταφορά ήχου και DMX έλεγχο, εφαρμογές προβολής βίντεο με βάση οπτικές ίνες σε DVI ή HDMI σήμα, KVM εφαρμογές, κινητά LED πάνελ, καθώς και εφαρμογές broadcast.

Μετά την επιτυχία της opticalCON DUO, η νεότερη σειρά opticalCON QUAD διπλασιάζει τις ίνες σε τέσσερις ανά καλώδιο και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να είναι κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές point-to-point. Τα opticalCON QUAD έχουν αναπτυχθεί για εφαρμογές touring / rental αλλά κυρίως για εφαρμογές outside broadcasting (OBVan). Για ακόμα περισσότερες συνδέσεις, η σειρά opticalCON TRIPLE-SPLIT προσφέρει 12 κανάλια οπτικής ίνας χωρισμένα σε τρεις QUAD συνδέσεις σε κάθε πλευρά ανά σύνδεση, για την περίπτωση που απαιτείται ενεργή εφεδρεία.
Η σειρά opticalCON αναπτύσσεται συνέχεια σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών. Το ειδικά θωρακισμένο καλώδιο X-TREME είναι διαθέσιμο και για τη σειρά opticalDUO αλλά και για τη σειρά opticalQUAD, προσφέροντας την υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία και ασφάλεια. Ο συνδυασμός οπτικής ίνας opticalCON και καλωδίου παροχής ισχύος powerCON, προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία σε ένα καλώδιο ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε ταυτόχρονα δεδομένα και παροχή ισχύος. Μια πληθώρα περιφερειακών όπως Breakout boxes, Adapters, powerMONITORS, Panels, Measurements & Cleaning sets, εξυπηρετούν στη σωστή τοποθέτηση και συντήρηση των οπτικών ινών.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της σειράς opticalCON, αλλά και για όλα τα Neutrik γενικώς, θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση