Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 02:14

Peavey AmpKit Link στο booth της DNA

Στα πλαίσια της Music World Expo (20-22 Mαίου) η εταιρία DNA Systems θα παρουσιάσει στο booth της το λιλιπούτειο γκάτζετ της Peavey, AmpKit  Link και μάλιστα ζωντανά με κιθαρίστα και δείγματα ενισχυτών. Αν δεν το γνωρίζετε, ιδού τι ακριβώς είναι το AmpKit  Link. Πρόκειται για ένα υψηλής πιστότητας audio interface για το iPhone, iPod touch και iPad. Μαζί με το πρόγραμμα AmpKit, που αποτελεί προσομοίωση ενισχυτή κιθάρας για iphone, το AmpLink παρέχει στους μουσικούς όλων των επιπέδων δεξιότητας με ένα ισχυρό και εύκολο τρόπο για τζαμάρισμα με υψηλής ποιότητας ήχο οπουδήποτε. 
Επιπλέον, η λειτουργία Cross Talk Eliminator που ενσωματώνει, λύνει δραστικά το πρόβλημα feedback που παρουσιάζουν όλα τα άλλα interfaces της αγοράς για iPhone. Τέλος, το Amp Link Kit μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε εφαρμογή εγγραφής, επεξεργασίας ή κουρδίσματος ήχου συμπεριλαμβανομένου του Guitar Toolkit Agile Partners (περιλαμβάνεται στο iTunes App Store).
Η εφαρμογή AmpKit είναι η απόλυτη εφαρμογή ενισχυτή/ πεντάλ κιθάρας/μπάσσου για το iPhone, το iPod touch και iPad, ενώ διατίθεται δωρεάν από το iTunes App Store και θέτει standard στις iPhone εφαρμογές, ενώ παρέχεται σε δύο εκδόσεις: Η AmpKit δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει τον ενισχυτή Peavey ValveKing με καθαρό και very-high-gain lead κανάλια, δύο ValveKing καμπίνες (4x12 και 1x12), δύο πετάλια (Noise Gate, Elevenizer), δύο μικρόφωνα (Workhorse 57 δυναμικό μικρόφωνο, Germann 87 πυκνωτικό μικρόφωνο), καθώς και ενσωματωμένα Noise & Feedback Φίλτρα.
H AmpKit επί πληρωμή εφαρμογή περιλαμβάνει τρεις επιπλέον ενισχυτές, τέσσερα καμπίνες και οκτώ επιπλέον πετάλια, σε λιγότερο από το μισό από τις μεμονωμένες τιμές τους. Οι πρόσθετοι ενισχυτές περιλαμβάνουν τον Peavey 3120 ενισχυτή με καθαρό, rhythm και ultra-high-gain κανάλια με matched καμπίνα 4x12 και τον Vintage Colonel ενισχυτή σε συνδυασμό με matched καμπίνες 4x10 και 1x12, καθώς και τον ενισχυτή Vintage Brit με matched ηχείο 2x12. Τα πρόσθετα πεντάλ περιλαμβάνουν 10-band EQ, παραμόρφωση, fuzz, compressor, chorus, phaser, flanger και reverb εφέ.
Περισσότερα στο περίπτερο της DNA Systems στη Music World Expo, όπου κάθε μισή ώρα θα υπάρχει demo του Serato scratch Live της Rane….

Επαφή
DNA Systems
www.dnasystems.gr

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση