Διαφήμιση
Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 21:44

Συστήματα Videoconference από την LG

Από την LG Electronics λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει σχετικά με τα δυο νέα Videoconference συστήματα της LG...

Δελτίο Τύπου
«H LG Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας και των επαγγελματικών λύσεων, παρουσιάζει δύο νέα συστήματα Videoconference, που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ζωντανό ήχο και προστιθέμενη αξία για τους χρήστες. Ειδικότερα, το AVS2400 αποτελεί μια λύση Videoconference all-in-one desktop ενώ το RVF1000 είναι μια λύση Videoconference Room-type System, με φωτεινές οθόνες και εύκολο interface, που προσφέρει αυξημένη ευελιξία στην εγκατάσταση και τη μετακίνηση του εξοπλισμού. «Η συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζει κάθε χρόνο σταθερά ανοδικό ρυθμό και καθώς τα συστήματα Videoconference βασίζονται στην οπτικοακουστική κωδικοποίηση και την τεχνολογία των καμερών, παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία για την LG», δήλωσε ο κ. Jin-Yong Kim, Senior Vice President της LG Commercial Display & Security Division, και πρόσθεσε: «Η LG για αρκετά χρόνια αναζητούσε ένα επιχειρηματικό πεδίο, το οποίο δημιουργεί συνέργειες με την προηγμένη τεχνολογία στα οπτικοακουστικά συστήματα και τις κάμερες που διαθέτουμε ως εταιρεία. Με το νέο σύστημα Videoconference είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στις επιχειρήσεις πλήρη υποστήριξη και σε αυτόν τον τομέα, με σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους».
Το LG AVS2400 ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική Borderless σχεδίαση του, εισάγοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία προϊόντων Videoconference all-in-one desktop και μπορεί επίσης να λειτουργήσει σαν οθόνη Η/Υ, όταν δε χρησιμοποιείται η λειτουργία Videoconference. Επιπλέον, το RVF1000, Videoconference Room-type System, ενσωματώνει λειτουργίες διαμοιρασμού αρχείων και ηλεκτρονικών εγγράφων, προσφέροντας αυξημένη ευελιξία στους χρήστες. Τα δύο νέα συστήματα της LG διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους υποστήριξη Videoconference σε υψηλή ευκρίνεια (HD) και συμβατική ανάλυση (SD). Παράλληλα, η λειτουργία dynamic video control των συστημάτων Videoconference της LG, προσφέρει απρόσκοπτη ροή και υψηλή ποιότητα εικόνας σε συνεργασία με το τοπικό δίκτυο, αποτρέποντας την απώλεια δεδομένων και τις καθυστερήσεις κατά τη χρήση του συστήματος. Επίσης, μέσω της απλής και εύκολης στη χρήση οθόνης με την κομψή σχεδίαση, το Videoconference καθίσταται ακόμα ευκολότερo, καθώς οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στον κατάλογο των κλήσεων, στο ευρετήριο, τις ρυθμίσεις και το κεντρικό μενού του συστήματος. Επιπλέον, το ενσωματωμένο ηχείο και το μικρόφωνο αυξάνουν την ευελιξία του συστήματος, διευκολύνοντας τη μετακίνηση και τη χρήση του εξοπλισμού Videoconference σε οποιοδήποτε χώρο, μέσω της δυνατότητας σύνδεσης με οποιονδήποτε τύπο οθόνης, για υψηλής απόδοσης υπηρεσίες».
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το B2B τμήμα της LG Electronics Hellas...

Επαφή
LG Electronics Hellas
B2B τμήμα
τηλ. 801 11 500 400
www.lg.com/gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση