Διαφήμιση
Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 11:19

Νέο Spot Light από την Peli

H Peli ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου φορητού & ευέλικτου φωτιστικού σώματος που θα αποτελέσει χρήσιμο ‘φωτεινό εργαλείο’ για πολλούς επαγγελματίες και αρκετές εφαρμογές.
Πρόκειται για το 9430SL (spot light) που περιλαμβάνει μια συστοιχία LED σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτυγχάνει εστιασμό 10 μοιρών (spot light) και ενεργό πεδίο φωτισμού έως και 183 μέτρα. Ενσωματώνει 224 LED επόμενης γενιάς και υποστηρίζει δυο λειτουργίες φωτεινότητας, υψηλή (απόδοση 2.000 lumens) και χαμηλή (με απόδοση 1.000 lumens) με το δεύτερο επίπεδο φωτεινότητας να συμβάλλει και στην επιμήκυνση της ζωής της μπαταρίας, η οποία είναι επαναφορτιζόμενη, προσφέροντας έως 8 ώρες λειτουργίας σε επίπεδο υψηλής φωτεινότητας και 155 ώρες συνολικής διάρκειας έως την επόμενη φόρτιση.
Επιπλέον, το φορητό φωτιστικό της Peli ενσωματώνει περιστρεφόμενο άξονα στήριξης 360 μοιρών ο οποίος μπορεί να επιμηκυνθεί έως και τα 82 εκατοστά διευρύνοντας έτσι την ευελιξία του φωτιστικού καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σας ανάγκη. Το προιόν διατίθεται σε 3 εκδόσεις: 9430SL (Spot Light) που μόλις περιγράψαμε, στην έκδοση 9430IR (με infrared light output για χρήση σε συστήματα night-vision) και 9430 RALS που απευθύνεται σε μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών (darkness-destroying το αναφέρει χαρακτηριστικά η Peli, οπότε αντιλαμβάνεστε το τι περίπου κάνει...). Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.peli.com/en/conntent/9430-rallsproducts
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Peli μπορείτε να απευθυνθείτε στην Audigys…

Επαφή
Audigys
www.audigys.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση