Διαφήμιση
Σάββατο, 10 Ιούλιος 2010 12:44

Η Primacoustic παρουσιάζει τη σειρά IsoTool

Τα 5 συνολικά προϊόντα που περιλαμβάνει η νέα σειρά IsoTool της Primacoustic, είναι τα εξής:
Voxguard:
πρόκειται για ένα ambient noise attenuator, που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει σε μικροφωνική βάση και να περιβάλλει με τον τρόπο αυτό το μικρόφωνο που χρησιμοποιείται για ηχογράφηση, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση της λήψης των ανακλάσεων από τους τοίχους του δωματίου.
Crashguard: Είναι σχεδιασμένο για να απομονώσει τα μικρόφωνα του drums set συμβάλλοντας έτσι στην εξασθένιση της λήψης του ήχου από τα πιατίνια κατά τη διαδικασία της ηχογράφησης.
TriPad: πρόκειται για ένα ειδικό στάντ μικροφώνου που έχει σχεδιαστεί για να απομονώνει το μικρόφωνο από τους κραδασμούς και τις δονήσεις του stage ή του πατώματος και να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή αποσύζευξη μεταξύ μικροφώνου και περιβάλλοντος χώρου.
The KickStand: αποτελεί ένα boom stand isolator σχεδιασμένο για την κάσα του ντραμς σετ το οποίο απευθύνεται σε studio αλλά και ζωντανές εφαρμογές. Στα ατού του η ικανή μάζα και η στιβαρή στήριξη του μικροφώνου, προκειμένου να παραμένει αναλλοίωτη η θέση τοποθέτησης από τον ηχολήπτη.
Σχεδιασμένο ειδικά για τα  iPhone και iPod Touch της Apple, το ΤelePad επιτρέπει στο μουσικό να έχει ακριβώς δίπλα του, και μάλιστα στο ύψος και στη γωνία που θέλει επί της μικροφωνικής βάσης, το αγαπημένου του Apple γκάτζετ.

Επαφή
Primacoustic
www.primacoustic.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση