Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 68
Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Μάιος 2010 00:33

«Εξυπνο DI» από την Optogate

Το Smart DI της Optogate ενσωματώνει έναν microcontroller και μια LCD οθόνη η οποία αναλαμβάνει την ενημέρωση του χρήστη για μια σειρά από προβλήματα που δύναται να προκύψουν στην προσαρμογή ή στη σύνδεση μεταξύ οργάνου – DI box και μίξερ ή splitter.
Για παράδειγμα, η οθόνη ενημερώνει το χρήστη για την απώλεια σύνδεσης μεταξύ DI και οργάνου, για την καλή ή όχι προσαρμογή σημάτων και για τη στάθμη του σήματος, που παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη διαδικασία προσαρμογής.
Επιπλέον, λόγο του ότι δεν περιλαμβάνει μετασχηματιστή, το Smart DI εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση της φασικής απόκρισης και τη μείωση του επιπέδου της παραμόρφωσης ειδικά στις χαμηλές συχνότητες.
Επιπλέον η XLR έξοδος του DI περνάει αυτομάτως σε κατάσταση σίγασης (mute)  όταν δεν υπάρχει συνδεδεμένο καλώδιο στην είσοδο, ενώ αυτόματα ενεργοποιείται (σε λιγότερο από 0,8 δευτερόλεπτα) όταν συνδέσετε βύσμα (το γνωστό ‘καρφί’ ¼ της ίντσας) στην είσοδο του DI.
 Επίσης, είναι εφικτός ο χειρισμός του (η μετάβαση στη λειτουργία σίγασης) μέσω footswitch, αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Τέλος είναι εφικτή η ρύθμιση του σήματος εξόδου μέσω ποτεσνιομέτρου που συνοδεύεται και από οπτική ένδειξη, ενώ η αντίσταση εισόδου μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 500 k-Ohm και 2 M-Ohm προκειμένου να υπάρχει η επιθυμητή προσαρμογή ακόμα και σε πηγές με υψηλή αντίσταση εξόδου. Πέντε dip switches επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει τις απαιτούμενες μικρορυθμίσεις και να σετάρει το DΙ στις ανάγκες του εκάστοτε οργάνου.
Φυσικά το Smart DI είναι ενεργό και τροφοδοτείται από τάση phantom 48V μέσω κονσόλας ή από εξωτερικό 12V τροφοδοτικό.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της Optogate ή επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο.

Επαφή
Phenomenon Pro,
τηλ. 2296032572, www.optogate.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail

2 comments

  • Comment Link Ladonikolas Vasilis Τρίτη, 04 Μάιος 2010 02:06 posted by Ladonikolas Vasilis

    Λογικά η τιμή του θα είναι τσιμπημένη, πρός το παρών δεν υπάρχουν πληροφορίες στο internet,ο thomann δεν το έχει, οπότε περισσότερες πληροφορίες στον αντιπρόσωπο...

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Comment Link THEOPHILOS MALAHIAS Τρίτη, 04 Μάιος 2010 00:58 posted by THEOPHILOS MALAHIAS

    πολυ ενδιαφερον...τιμη?

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση