Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2024 15:50

1 εκατομμύριο ZLX από την Electro-Voice

Στα πλαίσια της έκθεση NAMM, η Electro-Voice ανακοίνωσε ότι η σειρά ZLX αποτελεί την πλέον επιτυχημένη στην 100χρονη ιστορία της, καθώς μόλις βγήκε από την παραγωγή το ZLX Νο 1 εκατομμύριο.
Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά ZLX παρουσιάστηκε στο NAMM Show του 2013 και αμέσως είχε ευρεία αποδοχή από την αγορά.
Οι dealers και οι συνεργάτες της Electro-Voice είχαν προσκληθεί στο demo room της εταιρίας προκειμένου να δούν από κοντά το ZLX «Νο 1 εκατομμύριο» το οποίο φέρει τις υπογραφές των ομάδων της EV απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και να υπογράψουν οι ίδιοι σε μια ειδική Platinum οθόνη ως αναγνώριση του βασικού τους ρόλου στην εμβληματική επιτυχία της σειράς ZLX. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από τις ομάδες ανάπτυξης προϊόντων της Electro-Voice για να γιορτάσουν τη σημαντική αυτή επιτυχία της σειράς.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Electro-Voice γνώρισαν είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά το νέο EVERSE 12, καθώς και μοντέλα από το ευρύτερο προϊοντικό portfolio ηχείων φορητού ήχου της Electro-Voice.

Δεδομένης της παγκόσμιας απήχησης της σειράς ZLX, οι εορτασμοί επεκτάθηκαν πολύ πέρα από την Έκθεση NAMM, καθώς μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Bosch ταξίδεψαν στις εγκαταστάσεις παραγωγής ZLX της Electro-Voice για να παρακολουθήσουν την κατασκευή του ιστορικού - ενός εκατομμυρίου- ηχείου, προσθέτοντας τις υπογραφές τους σε πέντε κουτιά ZLX, μαζί με μέλη της ομάδας παραγωγής. Αυτά τα πέντε ZLX ταξιδεύουν τώρα σε τοποθεσίες της Electro-Voice σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας επιπλέον υπογραφές από τις διάφορες ομάδες, προκειμένου να αναδείξουν μια πραγματικά διεθνή ιστορία επιτυχίας για την Electro-Voice.

Περισσότερες πληροφορίες για την Electro-Voice και τα προϊόντα της θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση