Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 15:32

Music World Expo 2017 – Θα ακουστεί δυνατότερα!

Από τους διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της επόμενης έκθεσης Music World Expo 2017, που θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, από 19-21 Μαίου 2017…

Δελτίο τύπου - Music World Expo 2017
«Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2016, σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της 3ης έκθεσης Music World Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 19-21 Μαίου 2017.
Με παρακαταθήκη από την πρόσφατη διοργάνωση (Μάιος 2016) την εκθεσιακή συμμετοχή σχεδόν ολόκληρου του κλάδου, τη μεγάλη επισκεψιμότητα, τις λαμπερές παρουσίες & τις σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, τα πολλά νέα προϊόντα και κυρίως τον ενθουσιασμό (του κοινού και των εκθετών), θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για την έκθεση Music World Expo 2017 που αποτελεί ήδη τον ετήσιο εκθεσιακό θεσμό του ευρύτερου κλάδου.

Από 19 έως 21 Μαίου 2017 η Μουσική και οι Τεχνολογίες της σας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο σε μια μεγάλη γιορτή που θα περιλαμβάνει Μουσικά Όργανα, Μουσική τεχνολογία, DJing προϊόντα, επαγγελματικά συστήματα  Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδους εφαρμογή (Live, Studio & Installation), εξειδικευμένο e-shopping, πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια / συνέδρια και βεβαίως πολλούς καταξιωμένους μουσικούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κλάδου, που θα παραβρεθούν στη μοναδική αυτή έκθεση – γιορτή της Μουσικής που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Ραντεβού στο Ζάππειο στις 19 - 21 Μαίου 2017…

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 καθώς και με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Vertical Communications || aLive Productions»

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση