Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 00:04

To Boutique Audio Store στη Music World Expo

Το περίπτερο του Boutique Audio Store όπως ανέφερε και ο Φίλιππος Μαρινέλης, ξεχώρισε λόγω της δυνατότητας hands on δοκιμής όλων των προϊόντων και γι’ αυτό ήταν συνέχεια γεμάτο κόσμο. Ιδού όμως τι ανέφερε ο ίδιος ο Φ. Μαρινέλης για την παρουσία του Boutique Audio Store στην έκθεση του Ζαππείου…
«Δεν μπορώ να πώ ότι υπήρχε ξεκάθαρη προτίμιση προς κάποιο προιόν καθώς υπήρχε κάτι για να καλύψει κάθε ανάγκη. Στους επεξεργαστές, τα Bettermaker με τις total recall & automation δυνατότητες και τον καθαρό ήχο τους εντυπωσίασαν όσους αναζητούσαν μια αλυσίδα για mastering ή για το mix bus. Όσοι έψαχναν να ζεστάνουν τον ήχο τους, τους συνεπήρε ο όγκος και το χρώμα των Neve κλώνων της Audio Maintenence (AML) και ο One LA - tube opto compressor της IGS. Το στέρεο EQ της Zahl ξεχώρισε για τον ακριβή αλλά μουσικό ήχο και τις εκτεταμένες λειτουργίες του, ενώ το passive EQ της MIAD Audio με τον διακριτικό του χρώμα, το μεγάλο ήχο και το smooth χαρακτήρα, εντυπωσίασε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
Στα μικρόφωνα, επίσης υπήρχε κάτι για να καλύψει κάθε ανάγκη. Στα πυκνωτικά μεγάλου διαφράγματος το χειροποίητο Peluso P87 (βασισμένο στο U87 των 70’s - 80’s) σίγουρα ξύπνησε μνήμες στους παλιούς και ενθουσίασε τους νέους ηχολήπτες αλλά και τους μουσικούς, ενώ τα μοντέλα της Aston Microphone έθεσαν νέα δεδομένα στο λόγο απόδοσης / τιμής για την κατηγορία. Τα “πουράκια” της Line Audio συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι απόλυτα προσιτά σε τιμή αλλά στέκονται άνετα δίπλα σε μικρόφωνα 8 και 10 φορές τη τιμή τους. Αλλά και οι λάτρεις των ribbon δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς τα χειροποίητα ribbon της NoHype Audio απέδειξαν έμπρακτα γιατί έχουν αρχίσει και αντικαθιστούν τις μέχρι τώρα στάνταρ επιλογές σε ηλεκτρικές κιθάρες και drum overhead».

Επαφή
Boutique Audio Store

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση