Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 12:42

Duet IOS από την Apogee

Η Apogee είναι ευρύτερα γνωστή στα μεγαλύτερα επαγγελματικά studios του κόσμου για τους κορυφαίου convertors AD/DA. Σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς τεχνολογίες, η εταιρεία στράφηκε και στο κομμάτι του mobile music/REC με μια σειρά προϊόντων που απευθύνονται σε χρήστες άνω του μέσου όρου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχου και κατασκευής.

Το DUET IOS είναι ένα φορητό interface που έχει συνεργάζεται αποκλειστικά με υπολογιστές Mac, καθώς και με iPad και iPhone. Το σασί της κάρτας είναι από αλουμίνιο ενώ στην μαύρη επιφάνεια ελέγχου ενσωματώνεται μια έγχρωμη Oled οθόνη που επιτρέπει την άμεση απεικόνιση των VU meters και πολλών άλλων λειτουργιών. Τα IN/OUTS παρέχονται στη συσκευασία ως multi cable το οποίο συνδέεται στην πίσω θύρα του interface.  Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει έξοδος ακουστικών με τη ρύθμιση της έντασης να βρίσκεται στον μεγάλο στρογγυλό επιλογέα της επιφάνειας ελέγχου. Μέσω του προγράμματος Maestro, το οποίο παρέχεται για downloading στο επίσημο site της εταιρείας, μπορούμε να διαμορφώσουμε το routing στα κανάλια, καθώς και να ενεργοποιήσουμε το phantom power για τα πυκνωτικά μικρόφωνα. Σε περιβάλλον IOS συνεργάζεται άψογα με το Garage band και οποιοδήποτε app ηχογράφησης υποστηρίζει εξωτερική audio πλατφόρμα.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τροφοδοτικό και το καλώδιο σύνδεσης για τις IOS συσκευές.  Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης των εισόδων με το DUET BREAKOUT BOX το οποίο πωλείται ξεχωριστά και μας δίνει 2+2 line/xlr εισόδους και 2 Xlr OUT.

Περισσότερες πληροφορίες για το Duet IOS της Apogee θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση