Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Μάιος 2010 12:59

Νέα έκδοση v2 για το Ethno Instrument της MOTU

Η νέα έκδοση v2 του Ethno Instrument, περιλαμβάνει τα εξής:

* Έχει διπλασιαστεί η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη ήχων, loops και φράσεων σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση με νέους ήχους από τα Βαλκάνια, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη, την Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και από άλλα μέρη από όλον τον κόσμο. Μεταξύ των νέων ήχων, στο Ethno 2 μπορείτε να βρείτε taiko drums, μεγάλα Αφρικανικά τύμπανα, 30 νέα όργανα από την Ινδία, εκατοντάδες urban loops από την Ινδία (στο στυλ του Slumdog Millionaire), φωνές από τα Βαλκάνια, την Αραβία και την Περσία, μία εκτενής συλλογή από gongs και καμπάνες και πολλά άλλα.
* Νέος και εύκολος τρόπος αναζήτησης ήχων με όνομα και με διάφορες λέξεις κλειδιά.
* Προηγμένο time stretching με αλγόριθμους που έχουν δημιουργηθεί από το διάσημο ινστιτούτο ακουστικής στο Παρίσι IRCAM. Αυξομειώστε την ταχύτητα των loops και φράσεων και συγχρονίστε τη με το βασικό tempo του sequencer προγράμματος που δουλεύετε.
* Εφαρμόστε μικροκουρδίσματα και κλίμακες από όλον τον κόσμο σε οποιονδήποτε ήχο του Ethno 2. Δημιουργήστε τα δικά σας μικροκουρδίσματα και κλίμακες.
* Νέα εφφέ και φίλτρα.
* Νέα audio μηχανή που εξασφαλίζει καλύτερη ηχητική απόδοση και συμβατότητα με όλα τα νέα λειτουργικά PC & Mac.
* Εύκολη και γρήγορη δημιουργία συνδυασμών ήχων, loops και φράσεων χωρίς περιορισμό στον αριθμό των parts.
Η τιμή της νέας έκδοσης v2 του Ethno Instrument της MOTU ανέρχεται στα 302 Ευρώ (+ ΦΠΑ). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Ελίνα...

Επαφή
Ελίνα, www.elina.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση