Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Μάιος 2010 01:12

pCmajor: τα εξειδικευμένα συστήματα μουσικών Η/Υ

Από την (σχετικά) νεοσύστατη εταιρία pCmajor μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο μας ενημερώνει για τις δραστηριότητές της. Οπως θα δείτε, πρόκειται για μια εταιρία μ' ένα αρκετά διαφορετικό και ταυτόχρονα πολυσύνθετο αντικείμενο εργασίας και εξειδίκευσης, που ήρθε για να καλύψει ένα αρκετά σημαντικό κενό στα μουσικά και μουσικοτεχνολογικά δρώμενα της χώρα μας. Γνωρίστε τους καλύτερα μέσα από το δελτίο τύπου που μας έστειλαν και μέσα από το site τους (www.pcmajor.gr), ενώ αν σας φέρει ο δρόμος σας από το μαγαζί τους στο Νέο Κόσμο (Σπινθάρου 58 & Μύσωνος) πείτε τους κι ένα 'γειά'...

Δελτίο Τύπου 
"Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και ηχητικός εξοπλισμός συνυπάρχουν σ’ ένα κατάστημα. Στο κατάστημα της pCmajor στον Νέο Κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένα συστήματα μουσικών Η/Υ αλλά και μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή πληροφοριών γύρω από ζητήματα που συνδυάζουν υπολογιστές και ήχο. Ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί μια σειρά από Home Theater Pc για οικιακή ψυχαγωγία με υψηλές επιδόσεις και δυνατότητες. Σκοπός της pCmajor είναι να ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να συγκεντρώνει την απαιτούμενη γνώση ώστε αυτή να λειτουργεί αρμονικά με τον ήχο.
Η pCmajor (www.pcmajor.gr) είναι ένας χώρος όπου θα βρει κανείς Midi καλώδια κρεμασμένα δίπλα σε VGA, στουντιακά ακουστικά δίπλα σε PC cases και windows 7 δίπλα σε cubase 5. Η καρδιά της pCmajor χτυπάει και στο internet, αφού στο e-shop μπορεί κανείς πριν αγοράσει, να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία, καθώς και μια πληθώρα κειμένων και benchmarks. Σύντομα θα έχει και ένα ολοκληρωμένο forum γύρω από τον ήχο και τους υπολογιστές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την pCmajor…"

*στη φωτογραφία οι Σταμάτης Κουτουζής και Κωνσταντίνος Αλούπης, ιδιοκτήτες της pCmajor...

Επαφή
pCmajor,
τηλ. 210 9017881, www.pcmajor.gr

Rate this item
(66 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση