Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2024 12:57

Η Focusrite απέκτησε την Innovate Audio

Η Focusrite μόλις ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Βρεταννικής Innovate Audio, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από τις δημοφιλείς panLab spatial audio solutions.
Η εν λόγω εξαγορά έρχεται να ακολουθήσει την εξαγορά της TiMax που είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα από το Focusrite Group, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση του γκρουπ στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του immersive sound.

Με την εξαγορά συμφωνήθηκε ότι οι λύσεις panLab θα ενταχθούν στην επωνυμία TiMax, πράγμα που σημαίνει ότι η TiMax μπορεί πλέον να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων immersive sound στην αγορά, με τα πάντα, από λογισμικό μετατόπισης αρχικού επιπέδου έως full delay-matrix spatial processors και performer stagetracking. Ο ιδρυτής της Innovate Audio, Dan Higgott, θα ενταχθεί επίσης στην TiMax ως Senior Product Developer.

Τόσο το panLab 3 όσο και η κονσόλα panLab έχουν αποδειχθεί δημοφιλή στους σχεδιαστές ήχου σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 10.000 λήψεις και τις λύσεις που χρησιμοποιούνται σε εμβληματικούς χώρους από την Όπερα του Σίδνεϊ έως το Εθνικό Θέατρο.
Με το panLab 3 οι χρήστες απολαμβάνουν μια λύση χωρικής μίξης ήχου, κατασκευασμένη για να λειτουργεί απρόσκοπτα με το QLab που συνήθως τίθεται σε λειτουργία σε 5 λεπτά. Με την κονσόλα panLab, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν το επιθυμητό object-based audio workflow, ενώ χρησιμοποιούν την κονσόλα που έχουν ήδη.
Η εφαρμογή macOS προσθέτει δυνατότητες χωρικού ήχου σε μια σειρά από ψηφιακές κονσόλες μίξης με τα κανάλια εισόδου και εξόδου του μίκτη να γίνονται objects στο panner.

Ο Tim Carroll, Διευθύνων Σύμβουλος της Focusrite σχολίασε:
"Η απόκτηση της Innovate Audio αποτελεί ακόμα μια στρατηγική μας επέκταση, ενισχύοντας τη γκάμα προϊόντων μας και δημιουργώντας μια νέα δεξαμενή πελατών στο Immersive Audio. Από το οικονομικό απλό panning έως τις πιο προηγμένες λύσεις TiMax, έχουμε τώρα την πιο ολοκληρωμένη σειρά στην αγορά. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Dan Higgott που θα έχει σημαντική συμβολή στην πρόοδο της ομάδας TiMax.

Ο Dan Higgott, ιδρυτής της Innovate Audio, σχολίασε με τη σειρά του:
"Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που η Innovate Audio εντάσσεται στο Focusrite Group. Αυτή η ευκαιρία σηματοδοτεί ένα νέου και εξίσου συναρπαστικό κεφάλαιο τόσο για την Innovate Audio όσο και για εμένα προσωπικά. Τα προϊόντα χωρικού ήχου panLab και panLab Console έχουν τώρα ένα συναρπαστικό νέο ‘σπίτι’, όπου μπορούν να ενσωματωθούν με μάρκες παγκόσμιας κλάσης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να γίνω μέλος της ομάδας των Dave Haydon και Robin Whittaker και να προσφέρουμε έναν εξαιρετικά συναρπαστικό οδικό χάρτη νέων προϊόντων στην οικογένεια TiMax.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Focusrite θα βρείτε στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Focusrite

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση