Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιούνιος 2024 20:05

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ DPA & Wisycom

Η DPA Microphones και η Wisycom ανακοίνωσαν στρατηγική συμμαχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ενοποιούν τις δραστηριότητές τους κάτω από την ίδια στέγη στα υφιστάμενα εταιρικά κεντρικά γραφεία της DPA στο Longmont CO, προκειμένου να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τους κοινούς πόρους.

Η δομή που υπάρχει επί του παρόντος στις εγκαταστάσεις της DPA επιτρέπει στη Wisycom να επωφεληθεί από ένα διευρυμένο τμήμα εξυπηρέτησης, ενισχυμένη ομάδα υποστήριξης πελατών και βελτιωμένη υποδομή logistics. Οι προσπάθειες πωλήσεων και υποστήριξης θα ενσωματωθούν, συγκεντρώνοντας την τεχνογνωσία των στελεχών και του προσωπικού και από τις δύο εταιρείες.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι πωλήσεων της περιοχής θα αναλάβουν την ευθύνη για την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων της DPA και της Wisycom στις αντίστοιχες περιοχές ευθύνης τους, ενώ μια ειδική ομάδα Παγκόσμιας Υποστήριξης Πωλήσεων με έδρα τις ΗΠΑ θα βοηθήσει τους πελάτες και στις δυο εταιρίες.
Επιπλέον, οι ομάδες πωλήσεων, μάρκετινγκ και υποστήριξης θα επεκταθούν για να διευκολύνουν την αναπτυξιακή τροχιά των εταιρειών.
Ο Christopher Spahr συνεχίζει να είναι ο υπεύθυνος στις ΗΠΑ, υπηρετώντας ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ και για τις δύο εταιρίες.
«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που παρουσιάζει αυτή η συνεργασία», λέει ο Kalle Hvidt Nielsen, Διευθύνων Σύμβουλος της DPA Microphones.
«Με τη συγχώνευση των οργανισμών μας, στοχεύουμε να αναδείξουμε τις συνέργειες μεταξύ των προϊόντων μας και να ενισχύσουμε τον αντίκτυπό μας στη δυναμική αγορά των ΗΠΑ».

Αντίστοιχα, ο Enzo Frigo, Διευθύνων Σύμβουλος της Wisycom προσθέτει… «αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία και για τις δύο εταιρίες να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να ξεκινήσουν νέα εγχειρήματα. Ανυπομονούμε να συσφίξουμε τους δεσμούς μας με τους ταλαντούχους νέους συναδέλφους μας στη DPA και να επεκτείνουμε την ομάδα μας ώστε να συνεχίσουμε ένα ταξίδι ανάπτυξης στη Βόρεια Αμερική».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα των εταιριών DPA και Wisycom στη χώρα μας θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση