Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιούνιος 2024 20:00

Νέο Milan Manager στην InfoComm 2024

Η νέα πλατφόρμα λογισμικού είναι σχεδιασμένη για να απλοποιήσει τη διαμόρφωση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση των δικτύων Milan-AVB και διατίθεται για δωρεάν λήψη από τους χρήστες. Σημειωτέον ότι θα παρουσιαστεί και από τις δύο εταιρείες στην έκθεση InfoComm 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν και να δημιουργήσουν δίκτυα, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα στο περίπτερο της d&b audiotechnik (C9421), καθώς και στο περίπτερο της L-Acoustics (C9035).

Το Milan Manager έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την καθολική αποδοχή της γνωστής πλατφόρμας δικτύωσης Milan-AVB απλοποιώντας την ανάπτυξη του δικτύου, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα. Μέσω του tab-based interface, το Milan Manager μπορεί να παρέχει αποτελεσματική πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες, ενώ υποστηρίζει αναφορές κατάστασης δικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Το Milan Manager ανακαλύπτει αυτόματα τις μονάδες στο δίκτυο και επιτρέπει στους χρήστες να τις ονομάζουν, να ορίζουν τα sample rates και να διαχειρίζονται τα media clocks.
Όπως είπαμε, και οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν ενεργά περαιτέρω δυνατότητες για το Milan Manager. Μεταβείτε εδώ (d&b) και εδώ (L-Acoustics) για περισσότερες πληροφορίες.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση