Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2024 12:05

dBTechnologies: με 3 νέα μοντέλα στην InfoComm 2024

Φέτος στην InfoComm 2024 στο Las Vegas, (Demo Room #N219) η dBTechnologies θα παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα από τη σειρά IS Series. Πρόκειται για το νέο IS 210L line array module, το point source IS120T και το IS115S subwoofer που αποτελεί συνοδό του S120T.

Με διευρυμένο επίπεδο SPL και εξίσου διευρυμένη απόκριση συχνότητας, η νέα παθητική σειρά line array επεκτείνει τον installation τομέα της εταιρίας προσφέροντας ακόμα πιο ευέλικτες λύσεις για κάθε περιβάλλον. Όλα τα νέα ηχεία διαθέτουν IP55 πιστοποίηση και σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι ακόμα πιο ανθεκτικά ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον εγκατάστασης.

Βασισμένο στην touring εμπειρία της dBTechnologies το νέο IS 210L είναι το πρώτο high-output line array στην σειρά IS σχεδιασμένο ειδικά για μόνιμες εγκαταστάσεις. Στα βασικά χαρακτηριστικά του η συμμετρική του σχεδίαση που περιλαμβάνει δυο 10ιντσα γούερ με πηνίο φωνής 2.5 ιντσών και ένα HF driver 1.4-inch (exit), με 2.4 ίντες πηνίο φωνής που εδράζεται σε ειδικά σχεδιασμένο κυμβατοδηγό. Το σύστημα απευθύνεται σε μεγάλα venues όπως αρένες, performing arts centers, ναούς, πολυχώρους και clubs. Είναι κομψό σχεδιαστικά και διαθέτει εύκολο set up.

Το IS210T point-source διαθέτει ακριβώς τις ίδιες μεγαφωνικές μονάδες με το ΙS 210L και φορτίζεται από περιστρεφόμενη χοάνη φόρτισης διαρποράς 90×40 μοίρες στους δυο άξονες (οριζόντιο και κάθετο αντίστοιχα). Χρησιμοποιεί τα ίδια αξεσουάρ με το ViO X310, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως flyable είτε σε pole-mount εφαρμογές. Και τα δυο μοντέλα (το line και το point source) διατίθενται σε δυο φινιρίσματα καμπίνας, λευκό και μαύρο, ενώ το λευκό είναι πλήρως customizable για να ταιριάξει στην επιθυμητή απόχρωση.

Τέλος, το IS115S είναι ένα flyable subwoofer ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά ΙS Series, διαθέτει πιστοποίηση IP55 και επίσης διατίθεται σε λευκό και μαύρο φινίρισμα καμπίνας.
Τα 3 νέα ηχεία της dBTechnologies θα πραγματοποιήσουν το Αμερικάνικο ντεμπούτο τους στα πλαίσια της InfoComm 2024 στο Las Vegas στο demo room N219, ενώ όπως μας ενημερώνει η εταιρία είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στους κατά τόπους αντιπροσώπους.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της dBTechnologies θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση