Διαφήμιση
Παρασκευή, 31 Μάιος 2024 11:10

H Adamson επένδυσε 4εκ $ σε αυτοματισμούς

Η Adamson ολοκληρώνει τη νέα της εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρονικών της. Η ολοκαίνουργια γραμμή συναρμολόγησης PCB υψηλής ταχύτητας της Fuji μπορεί να τοποθετήσει 188.000 εξαρτήματα την ώρα, με εξαιρετικά επαναλαμβανόμενη ακρίβεια, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από τρία επίπεδα Αυτοματοποιημένης Οπτικής Επιθεώρησης.
Ο νέος χώρος έχει εμβαδόν 1.525 τ.μ. διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, κορυφαίο φωτισμό και διαχείριση αέρα.

Αυτή η επένδυση είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας της εταιρίας, αλλά και για την κάλυψη της υψηλής ζήτησης για τα νέα ηχεία της σειράς - ναυαρχίδας VGt.

Όπως αναφέρει η Αdamson, ο εξοπλισμός παραγωγής της Fuji είναι η πεμπτουσία του Industry 4.0, με πλήρη συνδεσιμότητα από το σχεδιασμό και το πρωτότυπο, μέσω της εισαγωγής νέων προϊόντων (NPI) και μετά την πλήρη ενσωμάτωση στο ERP. Η ευελιξία της παραγωγής, η προγνωστική υποστήριξη και οι αυτόματες αλλαγές αποτελλούν την ουσία του έξυπνου εργοστασίου.
Η Adamson εφαρμόζει τη μέγιστη διασυνδεσιμότητα και τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου και του νέου λογισμικού ERP.

Όπως επισημαίνει η εταιρία… «ως γνωστόν η Adamson επικεντρωνόταν πάντα στην καινοτομία επιδιώκοντας υψηλή ηχητική απόδοση, δύναμη και έλεγχο. Ενώ άλλοι κατασκευαστές ανέθεταν σε εξωτερικούς συνεργάτες τις κρίσιμες τεχνολογίες στο τελικό προϊόν τους η Adamson επέμενε να υλοποιεί τα πάντα in house. Αυτή η κάθετη ενοποίηση σχεδιασμού και παραγωγής δίνει στην ομάδα μηχανικών απόλυτο έλεγχο όσον αφορά την ποιότητα και τις προδιαγραφές των προϊόντων».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Adamson στα μέρη μας θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση