Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Μάιος 2024 22:55

H ‘Σφαίρα’ εξαγόρασε τη HOLOPLOT

Η Sphere Entertainment πραγματοποίησε την πρώτη της επένδυση στη HOLOPLOT το 2018, όταν οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη του Sphere Immersive Sound, που υποστηρίζεται από τα συστήματα της HOLOPLOT, για τη μουσική και ψυχαγωγική αρένα Sphere στο Λας Βέγκας. Η Sphere Entertainment ανακοίνωσε ότι απέκτησε όλες τις υπόλοιπες μετοχές της HOLOPLOT που δεν κατείχε προηγουμένως.

Σε κοινή δήλωση εκ μέρους της Sphere Entertainment, ο David Dibble και ο Paul Westbury, ανέφεραν ότι...
«Η HOLOPLOT βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας του ήχου και η ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία τους έχει ήδη ανοίξει νέους δρόμους στον συναυλιακό ήχο. Αυτή η εξαγορά αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας μας να παραμείνει στην αιχμή της immersive εμπειρίας, καθώς διερευνούμε ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο για το Sphere όσο και για τη HOLOPLOT…

«Έχουμε δουλέψει μαζί με την ομάδα της Sphere για πολλά χρόνια για την ανάπτυξη της τεχνολογίας μας και μαζί αλλάξαμε για πάντα την εμπειρία του ζωντανού ήχου», προσθέτει ο Roman Sick, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της HOLOPLOT.
«Ως αποτέλεσμα αυτής της συναλλαγής, η HOLOPLOT μπορεί να επιταχύνει την αποστολή της προκειμένου να εισάγει τις τεχνολογίες της σε περισσότερες εφαρμογές και αγορές και να συνεχίσει να ωθεί την καινοτομία του ήχου σε νέα όρια».

Το Sphere Immersive Sound παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2022 στο Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη, το οποίο λειτουργεί από την Madison Square Garden Entertainment και μέρος της οικογένειας εταιρειών MSG, μαζί με την Sphere Entertainment.
Η συναλλαγή έκλεισε. Η έδρα της HOLOPLOT θα παραμείνει στο Βερολίνο και θα λειτουργεί ως θυγατρική της Sphere Entertainment, καθώς θα συνεχίζει να εστιάζει στην ανάπτυξή των τεχνολογιών της και στην εξυπηρέτηση των πελατών της».

Επαφή
HOLOPLOT


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση