Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2024 14:36

Συνεργασία Xilica & Yamaha

Οι εγκαταστάτες και μεταπωλητές που θέλουν να αναπτύξουν το σύστημα ADECIA RM-CG της Yamaha (πρόκειται για ceiling-mounted microphone array) έχουν τώρα προκατασκευασμένη ενσωμάτωση με τα προϊόντα επεξεργασίας ψηφιακών σημάτων της Xilica, προσφέροντας εφαρμογή drag-and-drop χωρίς κώδικα.
Αμεσα η Xilica θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία της αυτόματης παρακολούθησης φωνητικής κάμερας Follow Me για την ενσωμάτωση ADECIA RM-CG που επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας PTZ με φωνή από οποιαδήποτε κάμερα PTZ που βασίζεται σε VISCA, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων από τις Aver, Canon, Sony, Lumens και άλλους κατασκευαστές.

Η υποστηριζόμενη λειτουργικότητα ADECIA RM-CG στο λογισμικό Xilica περιλαμβάνει κατάσταση online/offline, πλήρη έλεγχο LED, μέτρηση επιπέδου στάθμης του κάθε καναλιού, andfocus area control, καθώς και παρακολούθηση γωνίας δέσμης.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Xilica/Yamaha ενσωματώνει το Xilica Solaro QR1-UC, ένα DSP με micro-format, PoE με τεχνολογία HearClear AEC και ενσωματωμένο έλεγχο.
Στις δηλώσεις τους, στελέχη και των δυο εταιριών δήλωσαν ότι είναι χαρούμενοι για τη μεταξύ τους συνεργασία που επεκτείνει τις δυνατότητες για τους κοινούς πελάτες τους, καθώς τους επιτρέπει να απλοποιήσουν το σχεδιασμό του συστήματος.

Επαφή
Xilica

Yamaha UC

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση