Διαφήμιση
Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2024 12:15

O Τάκης Τσονόπουλος στην Powersoft

Η Powersoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Τσονόπουλο που αναλαμβάνει χρέη business development manager σε μια στρατηγική κίνηση για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας και την προώθηση της ανάπτυξης στην περιοχή της ΜΕΑ.

Στο νέο του ρόλο, με ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2024, ο Τ. Τσονόπουλος θα είναι υπεύθυνος για νέους και υπάρχοντες πελάτες και θα συνεργάζεται στενά με υψηλού επιπέδου φορείς λήψης αποφάσεων στην περιοχή.

Ο Τάκης Τσονόπουλος διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και εντάσσεται στην Powersoft από τη HARMAN International, όπου εργάστηκε ως διαχειριστής λογαριασμών, επιβλέποντας λογαριασμούς επαγγελματιών αντιπροσώπων ήχου για τις περιοχές της νότιας EMEA. Πάντα φιλοδοξώντας να συνεργαστεί στενά με μάρκες υψηλής ποιότητας, ο Τσονόπουλος μετά την ένταξή του στο δυναμικό στελεχών της Powersoft δήλωσε τα εξής: «Για μένα, η ποιότητα δεν αφορά μόνο τα προϊόντα της μάρκας, αλλά και το επίπεδο υποστήριξης, τους ανθρώπους πίσω από την εταιρεία και τη συνολική εμπειρία. Είμαι βέβαιος ότι η Powersoft υπερβαίνει τις προσδοκίες σε καθεμία από αυτές τις πτυχές».
Στο νέο του ρόλο, ο Τ. Τσονόπουλος θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση και την ενίσχυση σχέσεων με πιθανούς πελάτες και συνεργάτες στην περιοχή, αποκτώντας γνώσεις από την καθιερωμένη βάση πελατών της Powersoft. Σε στενή συνεργασία με τους διανομείς της εταιρείας, θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην κατανόηση των μοναδικών απαιτήσεων των συμβούλων, των integrators και των εργολάβων για την παροχή πολύτιμης υποστήριξης μέσω των σωστών προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων για τα σχέδια και τις εγκαταστάσεις τους.
Ο Τ. Τσονόπουλος πιστεύει ότι η εκπαίδευση της αγοράς είναι πρωταρχικής σημασίας, όπως και η οικοδόμηση ειλικρινών και γνήσιων σχέσεων με τους πελάτες, που προσθέτουν αξία: «Στόχος μου είναι η Powersoft να γίνει αντιληπτή από τους πελάτες μας περισσότερο από τους προμηθευτές. Θέλω να γίνουμε αξιόπιστοι συνεργάτες τεχνολογίας. Όταν γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της επιχείρησής τους, τότε θα είμαστε στο σωστό δρόμο», αναφέρει. Α
Ανυπομονώντας για ευκαιρίες στην αγορά της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, ο Τ. Τσονόπουλος προσθέτει: «Αυτές οι περιοχές είναι δυναμικές με συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη και εξέλιξη. Αυτό παρουσιάζει φανταστικές ευκαιρίες για την pro-AV αγορά, ειδικά για την Powersoft, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας pro-AV."

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες στην περιοχή, ο Τσονόπουλος τονίζει: «Η προσέγγισή μου είναι σαφής και ευθυγραμμισμένη με την Powersoft, που δημιουργεί εμπνευσμένα, αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα βοηθώντας τους συνεργάτες και πελάτες της να είναι πιο επιτυχημένοι. Σε στενή συνεργασία με διανομείς και συνεργάτες, στοχεύω να ενσωματώσω τις αξίες σε αυτές τις αγορές, χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά μας πλεονεκτήματα ως εργαλεία για την επιτυχία των πελατών».

Καλωσορίζοντας τον Τσονόπουλο στην Powersoft, ο Luca Giorgi, διευθυντής πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης, λέει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Τάκη στην οικογένεια της Powersoft. Με ισχυρό υπόβαθρο στη βιομηχανία pro-AV, είναι σε θέση να φέρει πληθώρα εμπειριών στο νέο του ρόλο. Είμαι βέβαιος ότι η τεχνογνωσία του θα συμβάλει στη συνεχή επιτυχία μας και θα βοηθήσει στην προώθηση της ανάπτυξης στην περιοχή της ΜΕΑ». Ο Τάκης Τσονόπουλος θα είναι παρών στο περίπτερο 7E700 της Powersoft στο ISE2024 στη Βαρκελώνη, ανυπομονώντας να συνεργαστεί με πελάτες και θα είναι διαθέσιμος για επικοινωνία και συζήτηση. Αυτό αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τους πελάτες να συνδεθούν μαζί του και να εξερευνήσουν τη νέα πύλη Verso και τα νέα low-power μοντέλα Unica 1K8 και Unica 5K4.

Επαφή
Powersoft


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση