Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2023 11:37

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Dynacord και TWAUDIO

Η συνεργασία μεταξύ των δυο Γερμανικών εταιριών, TWAUDIO και Dynacord είναι γεγονός και είναι σε ισχύ από τώρα (Οκτώβριος 2023).
Η TWAUDIO επέλεξε τις πλατφόρμες ενίσχυτης της Dynacord, ως το νέο της στάνταρ system drive συνοδό ‘πακέτο’ για όλα τα ηχητικά συστήματα της εταιρίας είτε απευθύνονται σε Live, είτε σε Installation εφαρμογές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Dynacord, οι μηχανικοί της TWAUDIO μέσα από μια διευρυμένη διαδικασία δοκιμών και έρευνας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα ενισχυτικά της σειράς TGX Series για τα ηχητικά τους συστήματα που απευθύνονται σε live sound περιβάλλον και ενισχυτικά της IPX Series power amps για τα συστήματά τους που απευθύνονται σε εφαρμογές fixed installation, ως στάνταρ system drive συστήματα για τα ηχεία τους.
Σημειωτέον ότι το Loudspeaker database για το SONICUE Sound System Software ήδη περιλαμβάνει όλα τα settings για τα ηχεία της TWAUDiO.

Οι σειρές TGX και IPX Series της Dynacord είναι δυο από τις πλέον ισχυρές της αγοράς, με αποθέματα ισχύος της τάξεως των 20,000 watts από έναν ενισχυτή με όλα τα κανάλια σε οδήγηση, ενώ παράλληλα υποστηρίζονται DSP με διευρυμένες δυνατότητες, FIR-Drive, κλπ Ταυτόχρονα υποστηρίζουν δυνατότητες και τεχνολογίες όπως η τεχνολογία ecoRAIL για βέλτιστη απόδοση ισχύος, η τεχνολογία ψηφιακού ελέγχου Power Factor Correction (PFC) κλπ.
Επίσης, είναι γνωστό ότι όλοι οι ενισχυτές της Dynacord σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία ενώ αμφότερες οι σειρές ενσωματώνουν την διαδικτυακή πλατφόρμα OMNEO IP networking architecture, που επιτρέπει full Dante audio compatibility και OCA/AES70 control.

«Η συνεργασία μας με την TWAUDiO επιβεβαιώνει τη φήμη της Dynacord ως ιδανικό συμπλήρωμα σε άλλες μάρκες ηχείων», λέει ο Fredi Palm, Business Development Manager της Dynacord. "Η απόφασή τους να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας επιβεβαιώνει περαιτέρω την ηγετική θέση της Dynacord στην προηγμένη τεχνολογία ενισχυτών."

Ο Marco Deinl, Γενικός Διευθυντής στο TWAUDiO σχολιάζει: "Η συνεργασία με τη Dynacord ευθυγραμμίζεται με την αποστολή μας, που είναι η διαρκής επιδίωξη της βέλτιστης ηχητικής απόδοσης. Μετά από εβδομάδες εις βάθος βελτιστοποίησης, ο Tobias Goldmann, διευθυντής υποστήριξής μας και μέλος της ομάδας Ε&Α μας, βελτίωσε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ηχείων για μεγιστοποίηση της συνέργειας μεταξύ των ενισχυτών TGX/IPX και των ηχείων μας. Το επόμενο βήμα για εμάς ήταν η δημιουργία μιας νέας, προδιαμορφωμένης βάσης συστήματος 4U για τα ηχεία μας, η οποία περιλαμβάνει ένα connection panel TWAUDiO APL7 και έναν ενισχυτή TGX10. Επιπλέον, ένα νέο touring rack, που θα ενσωματώνει DANTE switch και τρείς TGX10 amplifiers, βρίσκεται σε εξέλιξη… Αυτό σηματοδοτεί μόνο την αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού που ξεκινήσαμε μαζί."

Ο Christian Glück, Global Product Manager της Dynacord, υπογραμμίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση λογισμικού... «οι σειρές TGX και IPX μας προσφέρουν όχι μόνο κορυφαία ποιότητα και σταθερή απόδοση, αλλά συμπληρώνονται επίσης από το λογισμικό SONICUE Sound System για απομακρυσμένη ρύθμιση, παρακολούθηση και έλεγχο. Το SONICUE συνοδεύεται από μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για πολλές μάρκες ηχείων. Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού V1.3, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν, διαθέτει πλέον ρυθμίσεις ηχείων για όλα τα συστήματα της TWAUDiO."

Απαραίτητη διευκρίνιση...
Τα νέα συστήματα της TWAUDiO από τούδε και στο εξής, θα έρχονται ως 'ολοκληρωμένα συστήματα' με ενισχυτικά της Dynacord και τα αντίστοιχα touring rack, απευθείας από το εργοστάσιο.
Αυτή η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δυο κατασκευαστών δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στον τομέα των αντιπροσωπεύσεων των δυο εταιριών ανά τον κόσμο.
Ως εκ τούτου, και στη χώρα μας, για τα συστήματα της TWAUDiO (μαζί με τα νέα συνοδά ενισχυτικά και τα αντίστοιχα touring rack της Dynacord) θα εξακολουθείτε να απευθύνεστε στην εταιρία Digikal, αντιπρόσωπο της TWAUDiO στη χώρα μας.

Αν ωστόσο θέλετε ενισχυτικά της Dynacord για εγκαταστάσεις ή rental εφαρμογές (και όχι ως 'πακέτο' ολοκληρωμένου συστήματος με την TW Audio), θα μπορείτε να απευθύνεστε στην Omikron Electronics όπως κάνατε έως τώρα...

Επαφή
Digikal
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση