Διαφήμιση
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2023 17:44

Η DiGiCo απέκτησε τη Fourier Audio

Η DiGiCo ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης και κατασκευής λογισμικού ζωντανού ήχου, Fourier Audio, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η συμφωνία ενισχύει περαιτέρω την επένδυση της DiGiCo στην καινοτομία ζωντανού ήχου με την απόκτηση των πρωτοπόρων in-ear τεχνολογιών KLANG το 2018.

Η ομάδα μηχανικών λογισμικού και σχεδιαστών ήχου της Fourier Audio επικεντρώνεται στην παροχή ζωντανών λύσεων ήχου που ενισχύουν την ικανότητα ενός μηχανικού να δημιουργεί ακόμα υψηλότερες ηχητικές επιδόσεις.
Τους τελευταίους 24 μήνες αναπτύσσουν μια νέα πλατφόρμα που φέρει την κωδική ονομασία ‘Project Core’ και υπόσχεται να μεταφέρει την ισχύ και τον ‘κόσμο’ των studio audio software plug-ins στο Live περιβάλλον.
Η ομάδα της Fourier έχει προγραμματίσει την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας στο booth της DiGiCo (booth #823) στο προσεχές συνέδρειο του AES στη Νέα Υόρκη 25 – 27 Οκτωβρίου), με το τελικό προϊόν να είναι έτοιμο το πρώτο 3μηνο του 2024.
Ο Austin Freshwater, MD της DiGiCo, σχολίασε: «Στην DiGiCo πάντα εξετάζουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ικανότητα των πελατών μας να παρέχουν νέες δυνατότητες στον τομέα του Live sound.
Με τη Fourier Audio, επενδύουμε σε μια ομάδα που θα λανσάρει σύντομα μια ολοκληρωμένη μηχανή επεξεργασίας plug-in, το «Project Core», φέρνοντας νέες ευκαιρίες για την DiGiCo να συνεργαστεί με τρίτους παρόχους λογισμικού, συνδέοντας πραγματικά τον κόσμο του ζωντανού ήχου σε μια πλατφόρμα που μπορούν να εμπιστευτούν οι πελάτες μας».

Οι ιδρυτές της Fourier Audio, Henry Harrod, Peter Bridgman και Gareth Owen (CEO, CTO, CCO), δηλώνουν: «Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο επιτυχημένη θεωρείται η DiGiCo και η ευρύτερη οικογένεια της Audiotonix στον κλάδο του Live Audio, αυτή η συνεργσία αποτελεί μια ιδιαίτερα σημνατική εξέλιξη για το μέλλον και την ανάπτυξη της Fourier Audio. Το να είμαστε μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών και πελατών που βρίσκονται στην ‘κορυφή του παιχνιδιού’ στον τομέα του Live touring και του ζωντανού & εγκατεστημένου ήχου, μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανικοί και οι καλλιτέχνες διαμορφώνουν τα show τους».

Η Fourier Audio είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Audiotonix που ήδη περιλαμβάνει τις εταιρίες Allen & Heath, Calrec, DiGiGrid, KLANG:technologies, Harrison, Slate Digital, sonible, Sound Devices, Solid State Logic και DiGiCo.

Ο James Gordon, Διευθύνων Σύμβουλος της Audiotonix, προσθέτει: «Αναζητούμε πάντα τους επόμενους καινοτόμους του ήχου που να διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία και ανάλογη κουλτούρα και με τη Fourier είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι βρήκαμε και τα δυο. Η ένταξη αυτής της ταλαντούχας ομάδας στο Audiotonix fold υπό την DiGiCo θα μας επιτρέψει να παρέχουμε στους χρήστες ζωντανού ήχου πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα δικών μας αλλά και άλλων plug-in προγραμμάτων τρίτων. Στην AES της Νέας Υόρκης προσκαλούμε όλους τους κατασκευαστές plug-in να έρθουν για μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση και ανυπομονώ να αρχίσω να επικοινωνώ με αυτές τις εταιρίες plug-in για το πώς θα μπορέσουμε να ανοίξουμε την αγορά ζωντανού ήχου στα δικά τους μοναδικά εργαλεία".
Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει τη DiGiCo στη χώρα μας...

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση