Διαφήμιση
Σάββατο, 17 Ιούνιος 2023 20:34

Συνεργασία Audinate και ASPEED Technology

Η νέα έκδοση dubbed Dante AV-A, έχει βελτιστοποιηθεί προκειμένου να λειτουργεί στο ASPEED AST1530/1535 SoC (System on Chip) και αρχικά υποστηρίζεται από εννέα κορυφαίους κατασκευαστές AV.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Audinate για να φέρουμε το Dante AV στην πλατφόρμα ASPEED", δήλωσε ο Chris Lin, πρόεδρος της ASPEED. "Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στους κατασκευαστικούς μας εταίρους και στους πελάτες τους, και η Dante AV είναι η συνεργασία μας επιτρέπει να προκριθούμε στο Dante ως μέρος του SoC AST1530/1535 και να το κάνουμε διαθέσιμο στους πελάτες του ASPEED μέσω του SDK μας, καθιστώντας όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους OEM και τους ODM συνεργάτες μας να προσθέσουν το Dante AV στα προϊόντα τους.

"Ως ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα SoC στην αγορά AV-over-IP, η ASPEED είναι ένας σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης για την Audinate", δήλωσε ο Aidan Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της Audinate. "Αυτή η συνεργασία και η εισαγωγή του Dante AV-A στην οικογένεια Dante AV αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς διευκολύνονται οι κατασκευαστές ως πρός την ενσωμάτωση του Dante AV, ενώ παρέχουμε στους πελάτες μας μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων υλικού που είναι όλα διαλειτουργικά μέσω του λογισμικού ελέγχου και διαχείρισης Dante.

Τέλος, εννέα κατασκευαστές έχουν ήδη αδειοδοτήσει το Dante AV-A, συμπεριλαμβανομένων των AMX by Harman, Aurora Multimedia, AVPro Global, Cypress, GoMax, HDCVT, ProAVIT, SY Electronics και WyreStorm.
Η Audinate θα διαθέτει ένα δemo του πρωτοκόλλου Dante AV-A χρησιμοποιώντας τους νέους κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές WyreStorm, στο περίπτερο της εταιρίας στην επερχόμενη έκθεση InfoComm 2023…

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση