Διαφήμιση
Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2023 18:32

Η Audiotonix απέκτησε τη Sonible

Η Audiotonix, ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον σχεδιασμό, τη μηχανική και την κατασκευή επαγγελματικών κονσολών μίξης ήχου και βοηθητικών προϊόντων, απέκτησε τη sonible.

Η sonible θα ενταχθεί στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Audiotonix και των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας ήχου και λύσεων που περιλαμβάνει, εταιρίες όπως οι Allen & Heath, Calrec, DiGiCo, DiGiGrid, Group One Limited, Harrison, KLANG:technologies, Slate Digital, Solid State Logic και Sound Devices.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο James Gordon, CEO της Audiotonix “Η ομάδα της sonible πέρασε όλη την προηγούμενη 10ετία, αναπτύσσοντας τις πλέον αποτελεσματικές A.I. τεχνολογίες για μίξη και δημιουργία ήχου”.
«Μαζί με την επένδυση στην ανάπτυξή τους και τη βοήθεια της ομάδας να επεκτείνει τις τρέχουσες λύσεις της αγοράς ως sonible, θα προσπαθήσουμε επίσης να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία τους και σε άλλες μάρκες της Audiotonix. Η δυνατότητα χρήσης της νοημοσύνης της sonible στις άλλες μάρκες μας θα είναι μια πρωτοποριακή πρόταση για όλους τους πελάτες μας» δήλωσε ο James Gordon.

Ο Ralf Baumgartner, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της sonible, σχολιάζει:
«Ως ομάδα, ο συνδυασμός υψηλά ειδικευμένων μηχανικών και δημιουργικών ατόμων έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι μαζί, χτίζοντας τις υποκείμενες τεχνολογίες και τον πολιτισμό που έχουν γίνει η καρδιά της sonible. Από τις αρχικές μας συζητήσεις ήταν ξεκάθαρο ότι η Audiotonix μοιράζεται το πάθος μας για την εξέλιξη καινοτόμων λύσεων, οπότε είμαι βέβαιος ότι έχουμε το καλύτερο περιβάλλον για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με την πρόσθετη γνώση, την επένδυση και τους πόρους που μας εξασφαλίζει το ότι είμαστε πλέον μέλος της ομάδας της Audiotonix”.

Επαφή
Audiotonix

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση