Διαφήμιση
Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2023 11:44

H Solid State Logic (SSL) απέκτησε τη Harrison

H Solid State Logic (SSL) ανακοίνωσε την απόκτηση της θρυλικής Αμερικάνικης εταιρίας κατασκευής επαγγελματικών audio μίξερ, Harrison.
Η Harrison τα τελευταία πολλά χρόνια, ειδικεύται και στην παραγωγή music production software.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1975 στο Nashville του Tennessee (Music City, USA) και γρήγορα έγινε μια από τις κορυφαίες και δημοφιλέστερες εταιρίες κατασκευής μίξερ ήχου για music recording/mixing, film και TV sound post-production, cloud-based broadcast sound και Live sound reinforcement.

Σημειωτέον ότι μεταξύ άλλων επιτευγμάτων της, η Harrison είναι η εταιρία που έφερε την πρώτη ‘in-line console’ στην αγορά.

Η Harrison αποτελεί πλέον μέλος του Audiotonix technology group, με τον James Gordon, CEO του Audiotonix γκρουπ, να δηλώνει ότι η συνεργασία μεταξύ των δυο θρυλικών κατασκευαστών SSL και Harrison θα αποτελέσει μια πραγματική ‘υπερομάδα’ της οποία οι ‘τεχνολογικοί’ καρποί θα φανούν γρήγορα στο άμεσο μέλλον.

Αντίστοιχα, ο Gary Thielman, πρόεδρος της Harrison, δήλωσε ότι βρήκαν το φυσικό τους σπίτι στην SSL και δηλώνει εξίσου αισιόδοξος και σίγουρος για το μέλλον.
Ολες τις δηλώσεις και περισσότερες πληροφορίες για την ένταξη της Harrison στο γκρούπ της SSL μπορείτε να τις βρείτε εδώ, ως πρώτη είδηση και πληροφόρηση στο site της SSL...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση