Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 21:52

H Shure σε 4 επιπλέον γκρουπ του ITU

Μετά την ένταξή της (εντός του 2022) στην ITU (International Telecommunication Union) η Shure ανακοίνωσε ότι αποτελεί μέλος και σε ακόμα 4 επιπλέον περιφερειακές ομάδες του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Shure αποτελεί μέλος των Arab Spectrum Management Group (ASMG), African Telecommunications Union (ATU), Asia-Pacific Telecommunity (APT) και Inter-American Telecommunication Commission (CITEL). Επίσης, η Shure ήδη αποτελεί μέλος της European Conference of Postal and Telecommunications Administrations (CEPT).

“Η  Shure συνεχίζει να είναι ηγέτης στην υπεράσπιση των κανονισμών που επηρεάζουν τη βιομηχανία του ήχου», δήλωσε ο Prakash Moorut, Global Head of Spectrum and Regulatory Affairs της Shure. «Με την ένταξη σε αυτές τις περιφερειακές ομάδες, η Shure θα έχει σημαντικά περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να συνεργαστεί με άλλα μέλη για να βοηθήσει στη διαμόρφωση της μελλοντικής πολιτικής για τις τεχνολογίες επικοινωνίας και του ρυθμιστικού περιβάλλοντος, των παγκόσμιων προτύπων και των βέλτιστων πρακτικών σε όλα τα μέρη του κόσμου».

Η ITU είναι η εξειδικευμένη υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 1865 για να διευκολύνει τη διεθνή συνδεσιμότητα σε δίκτυα επικοινωνιών, ο οργανισμός εκχωρεί παγκόσμιο ραδιοφάσμα και δορυφορικές τροχιές, αναπτύσσει τα τεχνικά πρότυπα που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διασύνδεση δικτύων και τεχνολογιών και προσπαθεί να βελτιώσει την πρόσβαση σε τεχνολογίες επικοινωνιών για υπο-εξυπηρετούμενες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση