Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 13:05

H Shure συνεργάζεται με τη Netgear

Η Shure αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Netgear προκειμένου να παρέχει ακόμα ταχύτερο και αξιόπιστο integration όσον αφορά την εγκατάσταση και ενσωμάτωση των συστημάτων Microflex Ecosystem.

Πιο συγκεκριμένα η Shure πλέον συνοδεύει την εγκατάσταση των προϊόντων Microflex Ecosystem με τους Netgear AV Line M4250 switches, συνδυάζοντας έτσι την κορυφαία τεχνογνωσία της Shure στον AV τομέα, με την αντίστοιχη της Netgear στον τομέα του AV over IP, προκειμένου οι συνεργάτες και εγκαταστάτες με σχετικά περιορισμένες networking ικανότητες, να ολοκληρώνουν τις εγκαταστάσεις ευκολότερα, ταχύτερα και αξιόπιστα…

Κατασκευασμένο εξαρχής για 1G AV over IP, οι AV Line M4250 switches της Netgear συνδυάζουν την τεχνογνωσία της εταιρίας με κορυφαίες πρακτικές δυνατότητες για απλοποίηση των διαδικασιών μιας εγκατάστασης, διατηρώντας την αξιοπιστία σε κορυφαίο επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, ένας νέος AV-centric browser-based user interface υποστηρίζει όλες τις βασικές AV network ρυθμίσεις, την επιλογή προφίλ για όλες τις δημοφιλείς AV συσκευές, και ένα κομψό μπροστινό πάνελ με διάφορες επιλογές τοποθέτησης.

Από τουδε και στο εξής, οι M4250 switches έρχονται με προεγκατεστημένα δυο προφίλ της Shure προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα switch settings και να επιτευχθεί ή προσαρμογή των VLANs για βέλτιστη απόδοση στους τομείς του ελέγχου και του audio, όταν η εγκατάσταση πραγματοποιείται με τα Microflex Ecosystem της Shure.

H Shure και η Netgear συνεργάστηκαν πολύ στενά για να διασφαλίασουν απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα για το custom προφίλ της σειράς AV Line M4250.
Η τελική διαδικασία ωστόσο περιελάμβανε εξαντλητικές δοκιμές από πλευράς των μηχανικών της Shure ώστε να διασφαλιστεί ότι τα switches πληρούν επαρκώς τα πρότυπα υψηλής ποιότητας της Shure για την ανάπτυξη αξιόπιστων προϊόντων.

«Κατανοούμε ότι ο χρόνος των integrators και των πελατών μας, είναι πολύτιμος», δήλωσε ο Chad Wiggins, αναπληρωτής αντιπρόεδρος παγκόσμιας διαχείρισης προϊόντων και καινοτομίας στη Shure. «Δουλεύοντας με το Netgear, οι χρήστες που εγκαθιστούν προϊόντα Microflex Ecosystem σε αίθουσες συνεδριάσεων σε ένα εταιρικό δίκτυο, μπορούν να αναπτύξουν τις λύσεις μας πολύ πιο γρήγορα από ποτέ. Η Shure δεσμεύεται να συνεχίσει τη βέλτιστη συμβατότητα για τη γραμμή M4250 και να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία για κάθε χρήστη.»

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η Netgear παρέχει στους πελάτες εγγύηση εφ' όρου ζωής, ανταποκρινόμενη τεχνική υποστήριξη και αντικαταστάσεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα, μαζί με αποκλειστική και ολοκληρωμένη υποστήριξη για ζητήματα δικτύωσης. Η ομάδα μηχανικών υπηρεσιών της Netgear προσφέρει επίσης δωρεάν υπηρεσίες σχεδίασης δικτύου και υποστήριξη εγκατάστασης.

«Η Netgear συνέχισε να αναγνωρίζει την εξέλιξη που συντελείται στον κόσμο των pro AV και συγκεκριμένα τις εξελίξεις στις εγκαταστάσεις AV-over-IP που αλλάζουν τα πάντα στον κλάδο μας», δήλωσε ο Laurent Masia, διευθυντής διαχείρισης της εν λόγω σειράς προϊόντων στη Netgear. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με έναν ηγέτη της αγοράς όπως η Shure για να κάνουμε τις εγκαταστάσεις όσο το δυνατόν πιο απλές και απρόσκοπτες».

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα Microflex Ecosystem της Shure, τη γκάμα, τις δυνατότητές τους και τα πλεονεκτήματά τους, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση