Διαφήμιση
Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2022 11:09

H Focusrite απέκτησε την Linea Research

H Focusrite ανακοίνωσε την απόκτηση της Linea Research, του γνωστού κατασκευαστή ενισχυτικών, controllers και software.
Η Linea Research γίνεται αισίως η 9η εταιρία του Focusrite Group, μαζί με τις Focusrite, Novation, Ampify, ADAM Audio, Martin Audio, Optimal Audio, Focusrite Pro and Sequential.

Η Linea Research, που εδρεύει στο Letchworth Garden City, της Βρεττανίας, ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα audio specialists, που σχεδίασαν, κατασκεύασαν και διένειμαν τα προιόντα της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά.
Η προϊόντική γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει τελικούς ενισχυτές, με τη σειρά M Series να αποτελεί το πουλέν της εταιρίας, Digital Signal Processors, audio networking και software προϊόντα.
Οι δυο συνιδρυτές της εταιρίας, Davey Smalley (Commercial Director) και Ben Ver (Engineering Director) θα συνεχίσουν να ηγούνται της εταιρίας και μετά την απόκτησή της από τον όμιλο της Focusrite.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Martin Audio (επίσης εδώ και χρόνια στο Focusrite γκρούπ) αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της Linea Research, με την τεχνολογία της εταιρίας να βρίσκετια πίσω από την επιτυχημένη σειρά ενισχυτών iKON που αναλαμβάνουν την ενίσχυση και οδήγηση των line array συστημάτων Wavefront Precision της Martin Audio.
such as British Summer Time in Hyde Park.
Φυσικά, η απόκτηση της Linea Research ενδυναμώνει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ Martin Audio και Linea Research όσον αφορά την εξέλιξη της τεχνολογίας για την βέλτιστη δυνατή οδήγηση των μονάδων της Martin από τα ενισχυτικά της Linea Research. Παράλληλα η Linea Research θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τρίτους κατασκευαστές και την προμήθεια προϊόντων σε OEM loudspeaker customers.

Σχετικές δηλώσεις των Tim Carroll, Chief Executive Officer του γκρουπ, αλλά και των Davey Smalley και Ben Ver της Linea Research μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο και των δυο εταιριών…

Περισσότερες πληροφορίες στα μέρη μας, τόσο για την Martin Audio όσο και για τη Linea Research, θα σας δώσουν στην RM Audio που αντιπροσωπεύει και τις δυο εταιρίες στη χώρα μας...

Επαφή
RM Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση