Διαφήμιση
Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 00:26

H Shure Conference Audio Partner στην ISE

Η Integrated Systems Europe ανακοίνωσε ότι η Shure θα αποτελέσει τον Conference Audio Partner για όλα τα συνέδρεια που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της επερχόμενης ISE 2022 στη Βαρκελώνη.
Στο Fira de Barcelona Gran Via, η ISE 2022 θα φιλοξενήσει τέσσερις ημέρες γεμάτες συνέδρια με πλούσιο περιεχόμενο από ένα ευρύ φάσμα κάθετων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των Ζωντανών Εκδηλώσεων, της Εκπαίδευσης και της Ψηφιακής Σήμανσης.

Η Shure θα υποστηρίξει την κορυφαία εκδήλωση για την AV βιομηχανία με μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού ήχου, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ψηφιακού ασύρματου συστήματος Axient, το οποίο αποτελεί πρώτη επιλογή από κορυφαίους επαγγελματίες του ήχου, και είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ασύρματο σύστημα υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας σταθερότητα σήματος και καθαρό ήχο ακόμα και στα πιο συμφορημένα περιβάλλοντα ραδιοσυχνοτήτων.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, “το να βασίζεσαι στις λύσεις της Shure είναι η ιδανική επιλογή για τη διασφάλιση άψογης ποιότητας ήχου σε όλους τους χώρους του Fira de Barcelona”.
Αντίστοιχα ο Chris Schyvinck, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Shure δήλωσε… «είναι τιμή μας που είμαστε συνεργάτες με την ISE και  θα υποστηρίξουμε όλες τις Συνεδριακές εκδηλώσεις της φετινής έκθεσης.
Μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο για ολόκληρο τον κλάδο, ανυπομονούμε να φέρουμε ξανά στην AV κοινότητα μια εξαιρετική σειρά ζωντανών συνεδρίων».

«H ISE και η Shure έχουν διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση, που εκτείνεται σε δεκαετίες», σχολίασε ο Mike Blackman, Διευθύνων Σύμβουλος της Integrated Systems Events. «Με σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας που διαμορφώνει τον ήχο, η Shure ως ο μοναδικός μας πάροχος ήχου για όλα τα συνέδρια θα διασφαλίσει ότι το ISE 2022 θα είναι ένα event που θα θυμάστε!»

Το πρόγραμμα των συνεδρίων της ISE 2022 είναι το εξής:

 Δευτέρα 9 Μαϊου 2022
• Smart Building Conference
• Superyacht Technology Summit

 Tρίτη 10 Μαϊου 2022
• Control Rooms Summit
• Smart Workplace Summit

 Τετάρτη 11 Μαϊου 2022
• Digital Signage Summit
• Digital Learning Summit

 Πέμπτη 12 Μαϊου 2022
• Live Events Summit

Το booth της Shure στην ISE 2022 θα βρίσκεται στο 3N250, ενώ εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες που θα παρουσιάσει η Shure στην ISE 2022
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση