Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2022 15:23

ISE και IOT Solutions μαζί

Ως γνωστόν η ISE μεταφέρθηκε κατά τις 3 μήνες αργότερα για τον προσεχή Μάιο (10-13). Χθές ανακοινώθηκε από την ISE ότι ενώνει τις δυνάμεις της με το IOT Solutions World Congress (IOTSWC), που ως γνωστόν αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση αφιερωμένη στον μετασχηματισμό της βιομηχανίας μέσω αλληλεπιδρούμενων τεχνολογιών.
Ετσι λοιπόν, θα έχουμε 2 event σε 1 τις ίδιες μέρες στον ίδιο χώρο (Fira de Barcelona), γεγονός που θα προσελκύσει αυξημένο ενδιαφέρον, άρα και περισσότερες συμμετοχές και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για αμφότερα τα event.

Οι δύο εκδηλώσεις αναμνένεται να συνθέσουν και να αναδείξουν ένα απαράμιλλο οικοσύστημα για ψηφιακό μετασχηματισμό σε επαγγελματίες από πολλά και διαφορετικά τμήματα της βιομηχανίας.
Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους ειδικούς της ISE στην οπτικοακουστική τεχνολογία και την ενοποίηση συστημάτων, η IOTSWC θα φέρει στο τραπέζι εξειδικευμένες εταιρείες που εργάζονται σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης, Digital Twins, IOT και Κβαντικών Υπολογιστών. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να αναδειχθεί το κοινό έδαφος που μπορεί να προσφέρει έμπνευση και νέες ιδέες στους συμμετέχοντες αλλά και τους εκθέτες.

Η εν λόγω σύμπραξη, θα επιτρέψει στους επισκέπτες κάθε έκθεσης να έχουν πρόσβαση και στους δύο εκθεσιακούς χώρους, χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ οι συμμετέχοντες που είναι εγγεγραμμένοι σε οποιοδήποτε από τα συνέδρια του ISE θα επωφεληθούν από έκπτωση 50% στο πρόγραμμα του συνεδρίου IOTSWC - και αντίστροφα.

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση