Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2021 12:44

To d&b Group απέκτησε τη White Light

Η White Light, ως γνωστόν, έχει αναπτύξει την τεχνολογία XR technology, η οποία σε συνδυασμό με την immersive audio πλατφόρμα Soundscape της d&b μπορεί να ‘ανοίξει’ νέες δυνητικές αγορές και project που βασίζονται στο immersive audio…
Η όλη διαδικασία της μεταβίβασης και ενσωμάτωσης της White Light στο d&b Group θα έχει ολοκληρωθεί έως τον προσεχή Ιανουάριο (2022).

Με αυτή τη στρατηγική συνεργασία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο CEO του d&b Group Amnon Harman, η τεχνολογία της White Light θα διευρύνει τις δυνατότητες της d&b solutions, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις στους τομείς του audio, video, lighting.
Αλλωστε η d&b solutions φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα premium one-stop-shop για τις ανάγκες των (παλαιών και μελλοντικών) πελατών της στη Βρετανία και όχι μόνο.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η d&b solutions επιχειρεί ανεξάρτητα από την d&b audiotechnik, εστιάζοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους τομείς του integration και του end-to-end installation.

Οι d&b solutions και d&b audiotechnik διαθέτουν ανεξάρτητες ομάδες management και αμφότερες ‘αναφέρονται στο d&b Group. Εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική με την εξαγορά ανακοίνωση στο site της White Light

Επαφή
Telmaco

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση