Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 14:51

Βραβείο ευρεσιτεχνίας για τον Newton της Outline

Ως γνωστόν, οι επεξεργαστές Newton της Outline συνδυάζουν τον προηγμένο έλεγχο του ηχητικού συστήματος με την δικτύωση και την αντίστοιχα προηγμένη διαχείριση όλων των παραμέτρων ενός συστήματος.
Συνδυάζοντας τη νέα τεχνολογία φίλτρων, τη δρομολόγηση σημάτων ήχου πολλαπλών φορμά,  τη μετατροπή προτύπων διαφορετικών φορμά και το συγχρονισμό  του ψηφιακού σήματος σε μια και μόνο μονάδα 1RU, το Newton υιοθετήθηκε αμέσως από κορυφαίες rental εταιρείες όπως οι Britannia Row, Gabisom, Ampco Flashlight, Rat sound και πολλές ακόμα.

Ο επεξεργαστής Newton πραγματοποίησε το παγκόσμο ντεμπούτο του στη διεθνή έκθεση Prolight + Sound της Φρανκφούρτης το 2017 και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του, καθώς επιλέχθηκε από κορυφαίες εταιρίες της διεθνούς rental κοινότητας.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Outline μέσω του δελτίου τύπου που δημοσίευσαν...
"Είναι γνωστό ότι η εταιρεία μας έχει χτίσει το όνομά της από τη δεκαετία του 1970 ως κατασκευαστής καινοτόμων ηλεκτρονικών συσκευών ήχου, συμπεριλαμβανομένων μίξερ, , παραμετρικών ισοσταθμιστών, κωδικοποιητών, δεκτών, crossover, ενισχυτών, ηχείων και άλλων προιόντων ήχου.
Εσχάτως, έχουμε αναπτύξει DSP και ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και φουτουριστικές λύσεις που συνδέονται με την επεξεργασία σήματος, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής τεχνολογίας «iMode» που κέρδισε το 2010 βραβείο PLASA για την καινοτομία της.

Αυτή η διαδικασία που συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες, μας οδήγησε στον επεξεργαστή Newton, τη μόνη συσκευή 1RU που βασίζεται σε FPGA."
Ο Newton καταφέρνει να συνδυάσει τις πλέον χρήσιμες λειτουργίες πολλών διαφορετικών συσκευών, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μηχανικοί συστημάτων και οι τεχνικοί ήχου που χρησιμοποίησαν τον Newton ανέφεραν μια δραστικά βελτιωμένη ροή εργασίας και αποδοτικότητα λειτουργίας, παράλληλα με σημαντική εξοικονόμηση κόστους καλωδίωσης και μεταφοράς.

Οι επεξεργαστές Newton διατίθενται σε τρεις εκδόσεις...
Η βασική έκδοση είναι ο Newton 16 που προσφέρει ταυτόχρονες συνδέσεις σήματος μέσω Dante (συμβατό με AES67), AES3, MADI Optical και MADI Coaxial, με δυνατότητα πλήρους επεξεργασίας 216 εισόδων και 216 εξόδων ταυτόχρονα.
Όλα τα επεξεργασμένα σήματα μπορούν να δρομολογηθούν οπουδήποτε και μέσω οποιουδήποτε φορμά, ενώ υποστηρίζεται και η δημιουργία ενός πολλαπλού δικτύου Newton για κοινή χρήση σημάτων.

Εκτός από το Newton 16 που αποτελεί μια αμιγώς ψηφιακή συσκευή, διατίθενται ακόμα δυο μοντέλα, το Newton 16 + 4 και το Newton 16 + 8, που διαθέτουν επιπρόσθετα τοπικές αναλογικές εισόδους και εξόδους. Κάθε αναλογική είσοδος διαθέτει επίσης πρόσθετη επεξεργασία και matrix που επιτρέπει την εισαγωγή, τη δρομολόγηση και την ανάμιξη των εισόδων στην κύρια μονάδα matrix. Και οι τρεις εκδόσεις του Newton μοιράζονται την ίδια μητρική πλακέτα και είναι δυνατή η αναβάθμιση από το Newton 16, σε Newton 16 + 4 ή στο Newton 16 + 8.

Οπως είπαμε, πλέον το Νewton προστατεύεται από το ιταλικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Nº102018000004143), ενώ η Outline έχει ήδη υποβάλει αίτηση για διεθνή ευρεσιτεχνία…

Περισσότερες πληροφορίες για τους επεξεργαστές Νewton της Outline θα σας δώσουν στην εταιρία Megaevent…

Επαφή
Megaevent

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση