Διαφήμιση
Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021 20:48

Νέο Klark Teknik DN200

Το νέο DN200 ανακοινώθηκε από την Klark Teknik πρίν από λίγες μόνο μέρες και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε σχέση με τον άκρως επιτυχημένο προκάτοχό του, ο οποίος κατάφερε να γίνει ένα από το πιο καλοπουλημένα DI της αγοράς και DI ‘αναφοράς’ για την κατηγορία του.

Το νέο ενεργό DN200 είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ακαμψίας ενώ όλες οι γωνίες του προστατεύονται από λαστιχένιες προσθήκες. Το νέο DN200 αποτελεί κι αυτό ένα δικάναλο Active DI Box με διευρυμένο headroom, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες Sum/Split για ευελιξία στη δρομολόγηση των σημάτων και +48 V phantom power.

Διαθέτει εισόδους Balanced line inputs μέσω υποδοχών Neutrik Combo XLR και high impedance 1/4" TRS, ενώ η στερεοφωνική είσοδος μέσω rca υποδοχών στο προηγούμενο μοντέλο, εδώ έχει δώσει τη θέση της σε μια αντίστοιχα στερεοφωνική είσοδο μέσω υποδοχής mini jack 1/8" TRS για τη σύνδεση consumer audio πηγών, όπως mp3, smart phones κλπ.
Το νέο DN200 υποστηρίζει ανεξάρτητο phantom powering για κάθε ένα από τα δυο κανάλια του, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ εσνωματώνει διακόπτες Global 20 dB input pad και earth lift.
Στο πίσω τμήμα με τις εξόδους, φιλοξενούνται οι διακόπτες Sum και Split (όλοι τους υποφωτιζόμενοι, όπως και οι διακόπτες pad και lift) μαζί με τους οπτικούς ενδείκτες (έναν για κάθε κανάλι) της τροφοδοσίας +48V phantom power.
Μέσω των ¼" TRS Link Thru jacks υποστηρίζεται η παράλληλη σύνδεση της εισόδου με ενισχυτές κιθάρας ή μπάσου.

Περισσότερες πληροφορίες για την άφιξη και το κόστους του νέου DN200 (αλλά και του επίσης νέου DN100), θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…


Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση