Διαφήμιση
Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021 20:49

Επέκταση εγγύησης από την Powersoft

Η Powersoft ανακοίνωσε την επέκταση της εγγύησης των ενισχυτών της για 12μηνες και απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της εταιρίας που θα καταχωρήσουν το προϊόν τους στο πεδίο MyPowersoft, στο site της Powersoft.
Αυτή η δωρεάν επέκταση αυξάνει τη συνολική διάρκεια της εγγύησης, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής εγγύησης τεσσάρων ετών, από 4 σε 5 χρόνια.

Από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και μετά, όλοι οι πελάτες που αγοράζουν ενισχυτές Powersoft θα πρέπει να καταχωρήσουν το προϊόν τους στο MyPowersoft εντός 30 ημερών από την αγορά, προκειμένου να επωφεληθούν από την παρατεταμένη εγγύηση ενός επιπλέον έτους.

Για όλους τους πελάτες που έχουν αποκτήσει τους ενισχυτές τους πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα εξακολουθεί βεβαίως να ισχύει η τυπική 4ετής εγγύηση, ωστόσο θα μπορούν κι αυτοί να παρατείνουν την εγγύησή τους κατά ένα έτος, εγγράφοντας το προϊόν τους στο MyPowersoft έως τις 23 Απριλίου 2021.

Ο Iacopo Vannucchi, υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών και τμήματος servive της Powersoft, σχολίασε: «Τον τελευταίο χρόνο, όλοι έχουμε δει και βιώσει έναν άνευ προηγουμένου αγώνα και μια άνιση μάχη για τη βιομηχανία μας.
Από την πλευρά μας, αυτός είναι ο τρόπος μας να προσφέρουμε ένα χέρι βοήθειας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Η επέκταση της εγγύησης αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας των ενισχυτών μας και της εμπιστοσύνης που τους προσδίδουμε».

Το MyPowersoft είναι η διαδικτυακή πύλη της Powersoft, στην οποία οι χρήστες δημιουργούν προφίλ που τους επιτρέπουν να αξιοποιούν πλήρως τα προϊόντα τους και τα αποκλειστικά οφέλη και προνόμια που συνοδεύουν τον λογαριασμό.
Με την εγγραφή ενός προϊόντος στο MyPowersoft, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το ιστορικό του προϊόντος τους και την τρέχουσα κατάσταση εγγύησης.
Επίσης, επωφελούνται από την άμεση τεχνική και εμπορική υποστήριξη της ομάδας, καθώς μπορούν να ζητήσουν και να παρακολουθήσουν τις επισκευές των προϊόντων τους.
Άλλα εξίσου σημαντικά προνόμια είναι η πρόσβαση που δίνεται στις πλατφόρμες Power-Sharing και Comparisson, καθώς και η συμμετοχή σε webinars με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας.
Όλα αυτά, καθώς και πληροφορίες για την επέκταση της εγγύησης θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση