Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 13:52

H IBC ‘κοιτάζει’ προς Δεκέμβριο

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της IBC, οι διοργανωτές της έκθεσης (εφόσον τελικά δεν διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όπως προβλέπει ο έως τώρα σχεδιασμός), εξετάζουν ως εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής της την 3 έως 6 Δεκεμβρίου 2021.
Οσο για την τοποθεσία διεξαγωγής της έκθεσης, αυτή δεν αλλάζει και παραμένει το πάντα φιλόξενο RAI του Amsterdam.

Ο Michael Crimp ανέφερε επίσης ότι οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι ότι θα τηρηθεί ο αρχικός σχεδιασμός του Σεπτεμβρίου (ως γνωστόν η IBC διεξάγεται πάντοτε Σεπτέμβριο), όμως έχουν ήδη έτοιμο και το εναλλακτικό σενάριο σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης.}

Ο ίδιος επισήμανε ωστόσο ότι η διοργάνωση αναμένεται να μην είναι εξίσου μεγάλη σε συμμετοχές και επισκέπτες, όσο οι αντίστοιχες διοργανώσεις πρό πανδημίας, καθώς εκτιμά ότι κάποιοι επισκέπτες εκτός Ευρώπης δεν θα επισκεφθούν το Αμστερνταμ, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους εκπροσώπους του κλάδου οι οποίοι εκτιμά ότι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Ωστόσο, για όσους δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν έως το Αμστερνταμ αυτή τη χρονιά, ανακοίνωσε ότι η φετινή IBC θα αποτελέσει ένα υβριδικό event, με την ψηφιακή εκδοχή της να ‘τρέχει’ παράλληλα με την κυρίως ‘δια ζώσης’ έκθεση από 10-13 Σεπτεμβρίου που είναι και ο αρχικός προγραμματισμός.

Ανάμεσα στα key features της IBC 2021 περιλαμβάνονται τα εξής:
Ένα νέο IBC Showcase Theatre που θα φιλοξενηθεί στο Hall 12 με το περιεχόμενό του να διατίθεται σε συνεχές live streamed από τις ψηφιακές πλατφόρμες της έκθεσης.
Τέσσερα νέα content hubs στο show floor, με την εξής θεματολογία: Production & Post, Live & Remote Production, Direct to Consumer/ OTT και Content Supply Chain.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, αλλά και για τους ψηφιακούς επισκέπτες της IBC.

Τέλος, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η διαδικασία του booking για την IBC 2021 εξελίσσεται αρκετά καλά (τηρουμένων των συνθηκών πάντα) με το 60% των stands να είναι ήδη κλεισμένα (σε σύγκριση πάντα με τις συμμετοχές της έκθεσης του 2019).


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση