Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 18:21

Μισός αιώνας DAS

Η Ισπανική DAS Audio συμπλήρωσε φέτος μισό αιώνα από την ίδρυσή της και στα πλαίσια της φετινής διαδικτυακής έκθεσης NAMM έλαβε ειδική τιμητική διάκριση για την προσφορά της στο χώρο του επαγγελματικού audio.

Η DAS ιδρύθηκε στη Βαλένθια το 1971 ως οικογενειακή επιχείρηση και όπως η ίδια αναφέρει αυτό, δηλαδή η οικογένεια και η εμπιστοσύνη, είναι κάτι που βρίσκεται στο DNA της εταιρίας και στις σχέσεις της με τους πελάτες, τους αντιπροσώπους και τους χρήστες των συστημάτων της.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι από την πρώτη κιόλας μέρα εώς σήμερα, η εταιρία κατασκευάζει και συναρμολογεί η ίδια όλα τα τμήματα ενός ηχείου, από τις μεγαφωνικές μονάδες, έως τις καμπίνες και τα απαραίτητα παρελκόμενα.
Ετσι, επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό ματσάρισμα ανάμεσα στις μεγαφωνικές μονάδες και τις καμπίνες παρουσιάζοντας προϊόντα με υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης.

Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από σειρές ηχείων που προορίζονται για διαφορετικές επαγγελματικές εφαρμογές, για installation ή για touring, ενώ προσφέρει λύσεις για κάθε ηχητική εφαρμογή ή εγκατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της DAS στη χώρα μας θα σας δώσουν στη Megaevent…

Επαφή
Megaevent

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση