Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020 09:38

Κ. Βονοφακίδης: περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την προώθηση του Κωνσταντίνου Βονοφακίδη σε Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων για την ETC…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
"Η ETC ανακοίνωσε την προώθηση του Κωνσταντίνου Βονοφακίδη σε Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων. Στο νέο του ρόλο, ο Κωνσταντίνος θα επιβλέπει τις δραστηριότητες πωλήσεων σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρο και Αίγυπτο. Θα διαχειρίζεται τις λεπτομέρειες πωλήσεων για βασικούς λογαριασμούς σε αυτές τις περιοχές και θα συνεργάζεται με τους διανομείς και τους εμπόρους της εταιρείας.

Ο Darren Beckley, Διευθυντής Πωλήσεων - ETC Ltd, σχολίασε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας πωλήσεων που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες στην επικράτειά του. Με τις ισχυρές γνώσεις και την τεχνογνωσία του στην αγορά, είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλά επίπεδα υπηρεσιών και θα είναι επιτυχής στο νέο του ρόλο."

Ο Κωνσταντίνος εργάστηκε προηγουμένως ως συντονιστής έργου πεδίου για συστήματα υψηλού επιπέδου στα εδάφη της Νότιας Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ινδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μηχανικός σέρβις που συνεργάστηκε με την High End Systems για 10 χρόνια πριν συνεχίσει να διαχειρίζεται σημαντικά έργα φωτισμού όπως το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, το Εθνικό Θέατρο του Μπαχρέιν και το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση.

Ο Κωνσταντίνος προσθέτει: «Είμαι ενθουσιασμένος που δημιουργώ νέες πελατειακές σχέσεις και συνεργάζομαι πιο στενά με τους αντιπροσώπους και τους διανομείς μας σε αυτές τις αγορές. Ανυπομονώ να εργαστώ σε αυτόν τον ρόλο και να αναπτύξω την επιχείρηση στις περιοχές μου."

Από πλευράς μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Κωνσταντίνο, και ανυπομονούμε να συνάψουμε ακόμα πιο δυνατές σχέσεις με την ETC με την βοήθειά του!"

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση