Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 12:29

7 SD7 Quantum για τη Stage Sound Services

Η Stage Sound Services με έδρα στο Κάρντιφ της Ουαλίας έχει επενδύσει σε μίξερ της DiGiCo εδώ και μια 10ετία με το στόλο της να περιλαμβάνει 7 (επτά, ναι σωστά διαβάσατε) SD7 και αρκετές SD10.
Πρόσφατα η εταιρία έγινε μια από τις πρώτες που προχώρησαν στην αναβάθμιση και των 7 SD7, σε Quantum 7 engine προσθέτοντας σημαντικά νέες δυνατότητες στα μίξερ τους, σε όλους τους τομείς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Phil Hurley της Stage Sound Services, αυτή η δυνατότητα της DiGiCo να αναβαθμίζει τα προιόντα της κρατώντας τα πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και ‘επιστρέφοντας’ την επένδυση στη rental εταιρία, είναι ιδιαίτερα σημαντική για κάποιον που έχει επενδύσει ή σκέφτεται να επενδύσει σε DiGiCo. Όπως επισήμανε, οι πελάτες και συνεργάτες τους λάτρεψαν την έκδοση Quantum 7 engine, οπότε η απόφασή τους ήταν δεδομένη εξαρχής.

Και φυσικά δικαιώθηκαν με το καλημέρα, καθώς δυο από τις Quantum 7 'έπιασαν' αμέσως δουλειά στην περιοδεία του Dr Doolittle και στη Λονδρέζικη παραγωγή του Fiddler on the Roof στο Playhouse Theatre, ενώ με Quantum 7 κονσόλες επανδρώθηκαν και οι δυο εκδόσεις της παγκόσμιας τουρνέ της παραγωγής του Blue Man Group καθώς και η παραγωγή Matilda International Tour.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κονσόλες της DiGiCo αλλά και για την SD7 Quantum 7 engine θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση