Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 12:56

Νέο standalone λογισμικό Smaart SPL

Το Smaart SPL είναι το νέο λογισμικό της Rational Acoustics LLC που όπως αναφέρει και το όνομά του σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει αποκλειστικά τις ανάγκες μέτρησης, καταγραφής και παρακολούθησης του SPL.
Διαθέτει νέο ευέλικτο interface, και υποστηρίζει τη μέτρηση, καταγραφή και απεικόνιση όλων των SPL αναγκών ενός συστήματος, καθώς αποτελεί standalone πλατφόρμα και απευθύνεται στους χρήστες που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το επίπεδο ηχητικής στάθμης σε πραγματικό χρόνο, δίχως την αντίστοιχη συχνοτική ανάλυση και την ανάλυση κρουστικής-παλμικής απόκρισης (Impulse Responce) που διαθέτει η πλήρης (και ακριβότερη) έκδοση Smaart v8.

Το νέο λογισμικό υποστηρίζει κυριολεκτικά τα πάντα όσον αφορά το SPL και τους τρόπους απεικόνισης και καταγραφής του ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Ρίξτε μια ματιά στο λογισμικό και θα δείτε λειτουργίες και παραμετροποιήσεις όπως History Timeline Plots, Clear, Customizable Metering, Multi-Device, Multi-Input, SPL Fast and Slow, Multiple Weighting Options, Alarms, καθώς και διάφορες δυνατότητες Logging + Reporting.
Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ…
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για το νέο Smaart SPL θα σας δώσουν στη Mega Sound…

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση