Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 15:17

To RCF Group απέκτησε τη MONTARBO

Από το RCF Group εταιρία ανακοινώθηκε πρίν από μερικές ώρες η απόκτηση της Ιταλικής MONTARBO μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης…

Δελτίο τύπου - RCF Group
«Reggio Emilia, 12 December 2019 – Το RCF Group, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμεν groups εταιριών στον κλάδο του professional audio, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Montarbo, μιας ιστορικής εταιρίας του κλάδου.
Η ενσωμάτωση της Montarbo εντός του group θα διευρύνει την προϊοντική γκάμα του ομίλου καθιστώντας ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία του στον τομέα του επαγγελματικού ήχου. Η απόκτηση της Montarbo, ταιριάζει ιδανικά στην στρατηγική του RCF Group που εστιάζει στην απόκτηση προσεκτικά επιλεγμένων τεχνολογικά και ‘ιστορικών’ εταιριών, που ενισχύουν και καθιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστική τη θέση του ομίλου RCF, με την τεχνολογία, τα προϊόντα τους και την εμπορική και ποιοτική αναγνωρισιμότητα του ονόματός τους.

Ο Arturo Vicari, CEO του RCF GROUP, ανέφερε τα εξής:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσουμε τη Montarbo στον όμιλό μας. Πρόκειται για μια θρυλική εταιρία που συνέβαλε στην εξέλιξη της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας του professional audio, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Για όποιον παρακολουθεί τις εξελίξεις της εν λόγω αγοράς όλα αυτά τα χρόνια, εταιρίες που ανήκουν στην ελίτ, πως η Montarbo έχουν ιδιαίτερη σημασία και ως εκ τούτου αποτελούν μια υπέροχη ευκαιρία για εμάς να αυξήσουμε την αξία του ομίλου μας. Ο Όμιλος RCF είναι ένας από τους πιο δυναμικούς οργανισμούς της παγκόσμιας επαγγελματικής βιομηχανίας ήχου, που σημαίνει ότι η Montarbo θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυνατότητές της και να συνεχίσει να μεγαλώνει δίπλα μας".

Επαφή
RCF GROUP

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση